seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

Tasca humanitària del roquetenc Raül Clemente a l’illa grega de Lesbos

Categoria principal o arrel: Qualitat de Vida Categoria: Notícies sobre Qualitat de Vida Publicat el Dimecres, 17 Agost 2016

entrevista 21 07 16 raul clemente balanc viatge humanitari a lesbos 02

Raül Clemente Sosa, socorrista professional roquetenc, ens explica la impactant experiència que li ha suposat estar durant 15 dies fent tasques humanitàries a l'illa grega de Lesbos.

L'impacte que li ha causat aquesta estada al camp de refugiats ha estat molt potent, i gràcies a aquesta tasca humanitària, realitzada juntament amb altres onze socorristes de la demarcació de Tarragona, s'ha pogut d'una banda contribuir a la millora de la vida dels nens refugiats, ensenyant-los a nedar.

D'altra banda, aquesta experiència també li ha servit per adonar-se de la gran distància que separa l'escala de valors dels països del primer món de la d'altres com Síria. Raül insisteix en el fet que fa falta solidaritat, tant per part de la societat com de les institucions més poderoses, ja que "d'un dia per a l'altre nosaltres també podríem trobar-nos en aquesta situació", ha conclòs.

Raül ens explica amb detall com a viscut aquest viatge solidari que va començar des de Roquetes el 26 d'abril d'aquest 2016. Fes clic per veure el vídeo.