seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Corporació municipal 2015-2019

Sr. José Francisco Bertomeu Curto

Categoria principal o arrel: Ple Categoria: Corporació municipal 2015-2019
Publicat el Dimarts, 04 Agost 2015
Josep Bertomeu

Sr. José Francisco Bertomeu Curto, regidor

Grup municipal: EiPR-E

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Sóc advocat col·legiat i especialitzat amb la branca del Dret del Treball i de la Seguretat Social, amb una dilatada trajectòria d’assessorament i assistència lletrada a tot tipus de treballadors i òrgans de representació unitària i sindical, a més d’empreses. Interessat en l’aprenentatge i la formació contínua en l’àmbit de les relacions laborals, tant a nivell nacional com internacional, tinc disponibilitat per viatjar i capacitat per emprendre nous reptes.

Tanmateix, la meva implicació en la vida politica és conseqüència del compromís en la defensa dels drets de les treballadores i treballadors, així com també dels valors de la tradició de pensament i lluita del moviment obrer en la millora de les condicions de vida material i amb l’esperança de poder assolir una societat més justa, sense desigualtats ni classes socials.

 

EXPERIÈNCIA LABORAL

 • Gabinet Tècnic i Jurídic de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya (CONC). Barcelona, 1/03/2005 – treballant actualment. Contracte en pràctiques + Contractes d’interinitat + Contracte Indefinit + Readmissió com a conseqüència d’acomiadament declarat nul judcialment.
 • Càrrec: Advocat laboralista.
 • Descripció: Redacció de demandes i recursos als Jutjats Socials, Mercantils i Contenciós-Adminstratius, al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i al Tribunal Suprem, així com també escrits a la Inspecció de Treball i de la Seguretat Social, a l’Institut Nacional de la Seguretat Social, a les diferents Mútues d’Accidents de Treball i Malalties Professionals o el Fons de Garantia Salarial; realització de tasques d’assessorament en matèria de dret del treball i dret de la seguretat social, tant individual com plural i col·lectiu, en diferents punts de consulta de la província de Barcelona i Tarragona; realització d’actes de conciliació davant del CMAC i els Jutjats Socials, on he celebrat actes de judici.
 • També he realitzat tasques de formador en cursos de formació sindical.
 • Al 2013, he participat en l’elaboració, en representació de CC.OO. i a la Comissió de Medi Ambient, del Pla Estratègic de les Terres de l’Ebre realitzat per la URV (Universitat Rovira i Virgili).
 • Universitat Pompeu Fabra (UPF). Barcelona, 21/01/2015 – treballant actualment. Contractes de duració determinada a temps parcial per cada curs acadèmic.
 • Càrrec: Professor Associat.
 • Sindicat de Comissions de Base (CO.BAS). Tarragona, 08/08/2016 – 30/06/2016.
 • Càrrec: Advocat laboralista
 • Descripció: Prestació de serveis d’assessorament i assistència jurídica en matèria de Dret del Treball i de la Seguretat Social a les persones afiliades al Sindicat, així com també als seus òrgans de representació legal (delegats de personal i comitès d’empresa) i sindical (delegats y seccions sindicals) dels treballadors a l’empresa, ja pública o privada, a més de qualsevol altre treballador o col·lectiu de treballadors que precisin d’assessorament legal per a la defensa dels seus drets laborals i interessos de classe.
 • Manubens y Asociados, S.L.P. Barcelona, 01/06/2015 – 20/05/2016. Contracte indefinit a temps complert.

Càrrec: Advocat laboralista sènior

Descripció: Assessorament i assistència jurídica integral en matèria de Dret del Treball i de la Seguretat Social als diferents clients del despatx, tant empreses com treballadors, Administracions Públiques i personal d’alta direcció.

 • Candidatura Autònoma de Treballadors de l’Administració de Catalunya – Intersindical Alternativa de Catalunya (CATAC-IAC). Barcelona, 13/11/2014 – 04/12/2014 (només dijous a la tarda).

Càrrec: Formador

Descripció: Impartir les classes del taller pràctic de negociació col·lectiva (16 hores de durada).

 • Cooperativa de Transports de Tortosa (COTRAT). Tortosa, 12/02/2005 – 21/05/2005 (només els dissabtes al matí).

Càrrec: Formador.

Descripció: Impartir les classes del curs de capacitació professional de transport interior e internacional de mercaderies per carretera (80 hores de durada).

 • Gabinet Tècnic i Jurídic de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya (CONC). Barcelona, 19/04/2004 – 30/06/2004. Pràctiques de la Llicenciatura en Ciències del Treball.

Càrrec: Assessor jurídic laboral.

Descripció: Realització d’assessorament primari a treballadors i representants sindicals als matins; anàlisi de convenis, redactats d’acords i pactes d’empresa; acompanyament de l’advocat en les consultes de la tarda del gabinet; assistència a judicis al Jutjat Social.

 • Consorci Localret. Barcelona, 01/07/2001 – 31/07/2001. Pràcticum Extern en Administracions Públiques de la Llicenciatura en Dret.

Càrrec: Realització de tasques d’assessorament jurídic.

Descripció: Estudi de problemes relacionats amb la implantació de les noves tecnologies que afecten als municipis catalans, particularment la compartició de xarxes per part dels operadors privats de cable.

 

PUBLICACIONS

 • La regulación del período de prueba en España y Francia: una perspectiva comparada de acuerdo con las Fuentes del Derecho del Trabajo nacional e internacional”, a FARGAS FERNANDEZ, Josep (coord.), Los derechos laborales desde la perspectiva de la teoría general del contrato y de la normativa internacional. Barcelona, Huygens Editorial, 2016, pp. 137-150. ISBN: 978-84-15663-54-6.

 

FORMACIÓ ACADÈMICA

Ensenyament reglat:

 • Programa de Doctorat en Dret. Realitzant-lo a la Universitat Pompeu Fabra. Barcelona, octubre 2014 – actualitat.
 • Màster Avançat en Ciències Jurídiques. Realitzat a la Universitat Pompeu Fabra. Barcelona, setembre 2011 – juliol 2012.
 • Màster en Dret del Treball i de la Seguretat Social. Realitzat a l’Institut d’Educació Continua – Universitat Pompeu Fabra. Barcelona, octubre 2009 – juny 2011. Qualificació com a Apte.
 • Llicenciatura en Ciències del Treball. Realitzada a la Universitat Pompeu Fabra. Barcelona, setembre de 2002 – setembre de 2004.
 • Llicenciatura en Dret. Realitzada a la Universitat Pompeu Fabra. Barcelona, setembre 1998 – març 2003.

 

Formació complementària:

 • SEMINARI DE FORMACIÓ DINTRE DEL PROJECTE ACCESSOR: “ATYPICAL WORK IN THE COORDINATION OF SOCIAL SECURITY IN EUROPE”. INCA-CGIL i Comissió Europea. Roma, 6 i 7 de febrer de 2014. Certificat d’assistència.
 • SEMINRARI DRET LABORAL: “EL DERECHO DE NEGOCIACION COLECTIVA Y LA CRISIS ECONÓMICA”. Universitat Pompeu Fabra, Grup de Recerca Consolidat en Dret del Treball i de la Seguretat Social i Labour Law Research Network. Barcelona, 24 de gener de 2014.
 • SEMINARI DE FORMACIÓ DINTRE DEL PROJECTE ACCESSOR: “ATYPICAL WORK FROM INDIVIDUAL WELFARE TO COLLECTIVE REPRESENTATION: WHAT STRATEGIES FOR THE EUROPEAN TRADE UNIONS?”. INCA-CGIL UK i Direcció General d’Ocupació, Assumptes Socials e Inclusió de la Comissió Europea. Londres, 4, 5 i 6 de novembre de 2013. Certificat d’assistència.
 • LABOUR LAW RESEARCH NETWORK. INAUGURAL CONFERENCE. Labour Law Research.net, Universitat Pompeu Fabra i Grup de Recerca en Dret del Treball i de la Seguretat Social. Barcelona, 13, 14 i 15 de juny de 2013. Certificat d’assistència.
 • CURS DE COMPTABILITAT, ANÀLISI DE BALANÇOS I ESTATS FINANCERS. 16 hores de durada. Fundació per a la Formació i l’Estudi Paco Puerto – CCOO. Barcelona, 17 de maig de 2013 a 7 de juny de 2013. Certificat d’assistència.
 • SEMINARI DRET LABORAL: “JUDICIALIZACIÓN Y MODELO DE RELACIONES LABORALES”. Universitat Pompeu Fabra. Coordinat per Jordi Agustí, Julia López i Fernado Salinas. Barcelona, 25 de maig de 2007, 6 de juliol de 2007, 31 d’octubre de 2007, 31 de març de 2008 i 19 de gener de 2009.
 • JORNADES SOBRE EL LLIBRE VERD EUROPEU I EL FUTUR DEL DRET DEL TREBALL. Generalitat de Catalunya, Departament de Treball, Direcció General de Relacions Laborals. Barcelona, 8 i 9 de Novembre de 2007.
 • III CONGRÈS DE L’ASSOCIACIÓ DE CONSTITUCIONALISTES D’ESPANYA: LA CONSTITUCIÓ EUROPEA. Universitat Pompeu Fabra. Barcelona, 21 i 22 de desembre de 2004. Certificat d’assistència.

 

IDIOMES:

Català: Llengua pròpia. Disposo del nivell C.

Castellà: Llengua pròpia.

Anglès: Escrit, llegit i parlat a nivell avançat. Disposo del nivell MECR C1.1.

 

INFORMÀTICA:

Windows 7/8.1: Coneixements mitjans.

Mac OSX 10.7/8/9: Coneixements mitjans.

Navegador web: Coneixements avançats d’Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari i Opera.

Microsoft Office 2010/2011/2013: Coneixements avançats de processador de text, full de càlcul i presentacions.

Eviews: Coneixements bàsics.

 

 

ENTITATS I ASSOCIACIONS AMB LES QUALS COL·LABORO:

- Vocal de la junta directiva del C.D. Roquetenc des de la temporada 2015-2016.

- Membre de l'Associació Catalana de Juristes Demòcrates (2012).

- Soci i col·laborador econòmic de la Creu Roja, Metges Sense Fronteres, l’Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR) i Amnistia Internacional.

- Conseller Nacional d'Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) des del mes d'abril de 2013 i fins al mes d’abril de 2016.

 

Declaració d'activitats i béns.

 

Sr. Ramon Joaquin Martínez Gallardo

Categoria principal o arrel: Ple Categoria: Corporació municipal 2015-2019
Publicat el Dimarts, 04 Agost 2015
Ramon Martinez

Sr. Ramon Joaquin Martínez Gallardo, regidor

Grup municipal: PSC-CP

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Treballador de ADIF a Tortosa. 

Membre de l'executiva del PSC a Roquetes.

 

Nascut a Roquetes el 22 d'Agost de 1957, casat i pare de dos fills. Titulació de batxillerat superior i cap de circulació dins l'empresa RENFE.

La seva vida laboral va començar com a empleat d'hoteleria de l'any 1973 fins al 1975, any que va entrar a treballar a l'empresa Pinsos Borràs, fins el 1976. El mateix any va fer el servei militar i les pràctiques a l'empresa RENFE fins fins al 1979. L'any 1980 va iniciar a Cambrils les tasques de factor i factor de circulació, iniciant un seguit de desplaçaments, passant l'any 1981 a la Plaça Catalunya de Barcelona, a Salou l'any següent; durant el període del 1982 al 2001 va treballar a la seu de Tortosa, seguit pel període de 2001 fins al 2010 quan va tornar a Cambrils, acabat aquest, va retornar a Tortosa fins la data actual on exerceix les funcions de factor.

A nivell personal, els seu interessos més propers són la continuïtat laboral a la ciutat de Tortosa fins el dia de la seva jubilació i el compliment dels 4 anys com a regidor de l'Ajuntament de Roquetes.

Per a la ciutat de Roquetes, destaca la importància de dinamitzar i enriquir el municipi apropant noves empreses, creant així nous llocs de treball i reforçant el comerç local.

A més a més, valora positivament la possibilitat de crear zones verdes dins de la ciutat.  

 

Declaració d'activitats i béns.

 

Sr. Pere Romagosa Folch

Categoria principal o arrel: Ple Categoria: Corporació municipal 2015-2019
Publicat el Dimarts, 04 Agost 2015
Pere Romagosa     

  

Sr. Pere Romagosa Folch, regidor   

Grup municipal: PSC-CP
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Nascut el 9-8-1954. Casat amb Hortènsia Palomar, amb un fill.

Està graduat en Disseny Industrial. Ha treballat 11 anys a l'empresa Industrial Maderera Sabater, 3 anys en la M.A.I., 2 anys a BMB Moltini i posteriorment 20 anys en la factoria Benimar Ocarsa.

Actualment està prejubilat, des del passat mes de setembre.

 

 

Declaració d'activitats i béns.

 

Sr. Francesc Ollé Garcia

Categoria principal o arrel: Ple Categoria: Corporació municipal 2015-2019
Publicat el Dimecres, 29 Octubre 2014

 

Sisco Olle


Sr. Francesc Ollé Garcia, primer tinent d’alcalde

Nascut a Roquetes.

Grup municipal: ERC-AM
correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

ÀREA:
Àrea de Cultura, Ensenyament i Joventut

 

Nascut el 23 de gener de 1966.

Ocupació laboral com a assessor de Llengua, Interculturalitat i Cohesió Social als 
Serveis Educatius del Baix Ebre.

Les seves passions són la música i la muntanya.

Involucrat en la política des de l'any 1983, mantenint des del primer dia la lluita per 
la independència de Catalunya i la justícia social.

 

 

 

 

Declaració d'activitats i béns.

 

Sr. Josep Codorniu Suñer

Categoria principal o arrel: Ple Categoria: Corporació municipal 2015-2019
Publicat el Dimarts, 28 Octubre 2014

 

Josep Codorniu                                 

  

Sr. Josep Codorniu Suñer, segon tinent d’alcalde 

Grup municipal:PDeCAT
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

ÀREA:

Àrea de Dinamització econòmica, llicències d'activitats i Esports

 

Nascut a Jesús el 10 de juny de 1967, vaig cursar els meus estudis d’EGB al Col·legi Daniel Mangrané, BUP i COU a La Salle Tarragona. Un cop finalitzats aquests, vaig cursar estudis a la Universitat de Barcelona, Escola de Graduats Social de Tarragona. Col·legiat com a Graduat Social a l'Il·lm. Col·legi de Graduats Socials de Castelló del 1994 fins al 1997, i des d’aquest any al Il·lm. Col·legi de Graduats Socials de Tarragona.

Professionalment, vaig iniciar la meva carrera a Consulting Gabinet d’estudis, SL del 1992 i fins el 1997, quan vaig constituir GEACEM Gabinet d’Assessors, SCCL, amb dos socis més, essent el president i soci fundador de la cooperativa, on actualment treballo en l'assessorament d'empreses i treballadors/es en el marc jurídic de les relacions laborals.

Estic casat i sóc pare d'un nen i una nena, que com tot pare diré, són el que cada dia m’empeny a treballar més i millor per fer de Roquetes una ciutat millor i on puguin tenir un gran futur. Sóc soci de la Penya Barcelonista Mont Caro, de la Lliga contra el càncer, de l’AMPA Marcel·lí Domingo, del Club d’escacs Peó 8, de la Societat de Caçadors La Perdiz Roquetense, del Club Voleibol Roquetes i del Patronat de festes, per col·laborar i contribuir en el teixit participatiu i associatiu de la nostra ciutat.

Sóc regidor per Convergència Democràtica de Catalunya des de l’any 2011, on des d’aquest any tinc la responsabilitat de gestionar les regidories d’Esports, Llicències d’Activitat i Dinamització Econòmica, i actualment, les funcions de segon tinent d’alcalde.

 

 

Declaració d'activitats i béns.

 

Sra. M. Teresa Moreso Gisbert

Categoria principal o arrel: Ple Categoria: Corporació municipal 2015-2019
Publicat el Dilluns, 27 Octubre 2014

 

Tere Moreso

Sra. M. Teresa Moreso Gisbert, tercera tinenta d'alcalde

Grup municipal: ERC-AM
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Funcionària de l'Àrea d'Hisenda de l'Ajuntament de Tortosa.

 

ÀREA:
Àrea d'Hisenda

 

Nascuda a Tortosa el 21 de gener de 1968, m'he criat al carrer La Parra al mig mateix de la zona antiga de Roquetes. Sóc mare de dos fills. Els meus estudis van començar al col·legi Mestre Marcel·lí Domingo quan encara es deia Menéndez y Pelayo. Vaig continuar estudiant primària al col·legi de la Consolació. Els estudis de batxillerat els vaig realitzar a l'institut Joaquim Bau. Desprès vaig obtenir el títol de graduat superior en Administració a l'IES de l'Ebre. Vaig iniciar estudis del grau de Polítiques i Ciències de l'Administració, estudis que de moment, s'han quedat aturats.

De caràcter participatiu, sempre he estat vinculada al teixit associatiu, tant en el món del foment de d’esport com en el món de la cultura popular. Sóc aficionada al senderisme i a la natura i la meva gran passió és la lectura.

Vaig iniciar la meva vida laboral com administrativa en una empresa del sector de l'automoció. Des de l'any 1994 treballo a l'administració pública, concretament a l'Ajuntament de Tortosa, com administrativa del departament d'intervenció, la qual cosa m'ha donat un bagatge per tal de poder encarar el repte que se'm va encomanar de ser regidora de l'àrea d'hisenda.

Sóc regidora per Esquerra i responsable d’aquesta àrea, per segona legislatura consecutiva. Entre les meves funcions hi ha la gestió dels comptes del consistori L’àrea d’Hisenda té competències sobre el pressupost i la gestió pressupostària, recaptació i tresoreria. També sobre ordenances fiscals, rendes i inspecció fiscal i qualsevol assumpte referent a la Hisenda municipal, així com la coordinació financera amb la resta de regidories.

Un dels objectius de la regidoria és la gestió de la hisenda pública des dels màxims criteris d’eficàcia i d’eficiència perquè els recursos municipals es puguin destinar a totes aquelles actuacions necessàries, com ho és també, en paral·lel a aquest objectiu, avançar en termes de transparència, donant compte puntual i detallat a la ciutadania del detall d’aquesta gestió, i a la vegada optimitzar al màxim tant els recursos personals com els econòmics per oferir el millor servei a la ciutadania.

 

 

Declaració d'activitats i béns.

 

Sra. M. Isabel Belmonte Rodríguez

Categoria principal o arrel: Ple Categoria: Corporació municipal 2015-2019
Publicat el Dilluns, 27 Octubre 2014

 

Maribel Belmonte

Sra. M. Isabel Belmonte Rodríguez, regidora

Grup municipal: ERC-AM

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Tècnica Administrativa del Consell Comarcal del Baix Ebre

 

ÀREA:
Àrea de Qualitat de Vida

 

Nascuda el 23 de setembre de 1968 .

Ocupació laboral com a tècnica administrativa al Consell Comarcal del Baix Ebre.

Les meves passions són la lectura, entre altres coses, però per damunt de tot la meva filla.

Involucrada en la política des de l'any 2005, vaig ser nomenada regidora del Grup d’Esquerra Republicana de Roquetes l’any 2008, amb la responsabilitat de l’àrea de Governació.

En l’anterior legislatura i en l’actual exerceixo com a Regidora de Qualitat de Vida, àrea que compren tot allò relacionat amb els serveis d’atenció a les persones i a la infància, mantenint una posició de defensa de la igualtat de les dones en tots els àmbits de la societat i de lluita a favor de la justícia social.

 

 

Declaració d'activitats i béns.

 

Sr. Jordi Baucells Lluís

Categoria principal o arrel: Ple Categoria: Corporació municipal 2015-2019
Publicat el Diumenge, 26 Octubre 2014

 

Jordi Baucells

Sr. Jordi Baucells Lluís, regidor

Grup municipal: ERC-AM

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Grau en Multimèdia i Comunicació.
Cap de la Direcció d'Informació de la Gerència Territorial de l'ICS a les TT.EE

ÀREA:
Àrea de la Societat del coneixement, Participació Ciutadana i Comunicació.

 

Vaig nàixer a Tortosa el 14 d'agost de 1967 i estic casat. Roquetenc des de sempre, vaig estudiar EGB al col·legi Marcel·lí Domingo i després Formació Professional a Tortosa. Posteriorment vaig fer els estudis universitaris a la UOC i vaig obtenir el Grau en Multimèdia i Comunicació. He realitzat diversos cursos de postgrau i de formació diversa i he participat en diferents presentacions i comunicacions de projectes vinculats amb els sistemes d'informació i aplicacions en salut.

Des dels 15 anys he combinat el treball amb els estudis, treballant com administratiu en diferents empreses i, posteriorment, en dues entitats bancàries. Des de l'any 1991 treballo a l'Institut Català de la Salut en diferents tasques sempre a la Direcció de Sistemes d'Informació de la Gerència Territorial de les Terres de l'Ebre i, des de fa uns quants anys, com a responsable i cap.

Sóc regidor per Esquerra a l'Ajuntament de Roquetes des de l'any 2007 primer com a regidor d'Hisenda i posteriorment com a regidor de l'àrea de Societat del coneixement, Participació Ciutadana i Comunicació.

 

 

 

Declaració d'activitats i béns.

 

Sr. Francesc Josep Cabanes Mola

Categoria principal o arrel: Ple Categoria: Corporació municipal 2015-2019
Publicat el Dissabte, 25 Octubre 2014

 

Paco Cabanes

Sr. Frances Josep Cabanes Mola, regidora

Grup municipal: ERC-AM

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Administratiu i delineant.

Àrea d'Obres públiques, Serveis i Béns.

 

Nascut a Tortosa el 10 de març de 1960, casat i pare d'un fill. La seva formació començà al col·legi Obispo Moll amb l'E.G.B. i Formació Professional a l'Escola de Maestria.

A partir dels 14 anys va combinar el món laboral (majoritàriament la panadería i la pastelería) amb els estudis. Als 18 anys inicia el seu primer treball com a comercial per tota Espanya i part d'Europa, el qual va mantenir durant quasi 13 anys. L'any 1991 entra com a cap de delegació d'una empresa de químiques de Sant Boi de Llobregat com a coordinador de tota Catalunya. És a l'any 1994 quan se li presenta l'oportunitat d'establir-se a Roquetes per treballar al sector d'Oci i Servei assolint diverses responsabilitats. Actualment i des de 1998 és el responsable dels Multicines instal·lats al municipi de Roquetes.

Regidor, des de les últimes eleccions municipals, per Esquerra a l'Ajuntament de Roquetes, responsable d'Obres Públiques, Serveis i Béns.

 

 

 

Declaració d'activitats i béns.

 

 

Sr. Joan Ignasi Salvatella Roijals

Categoria principal o arrel: Ple Categoria: Corporació municipal 2015-2019
Publicat el Dijous, 23 Octubre 2014

 

Joan Salvatella

Sr. Joan Ignasi Salvatella Roijals, quart tinent d'alcalde

Grup municipal: PDeCAT

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Àrea de Turisme i Festes.


Joan Ignasi Salvatella Roijals, nascut el 17 de juny de 1980 a Tortosa, tinc dos fills i una dona encantadora. De menut, vaig estudiar l'EGB al Col·legi Sant Josep de la mateixa ciutat. Amb 15 anys marxo a Barcelona per cursar el primer grau de formació professional en Arts gràfiques a l'Institut Salesià de Sarrìà.

Al setembre de 1998 començo la meva primera feina com a ajudant de redacció al setmanari l'Occidental. Allí tinc el meu primer contacte amb una camera de televisió, al Canal 21 de Roquetes. Des de llavors i fins a l'any 2009 treballo i col·laboro en diferens mitjans de comunicació: Canal 21 Terres de l'Ebre, Canal Reus TV, ACN Agència Catalana de Notícies, Antena 3, Tele 5, Televisió de Catalunya Terres de l'Ebre i també en diferents productores del territori.

L'any 2009 juntament amb el meu pare fundo Viulebre.com, una guia online d'activitats i serveis de les Terres de l'Ebre.

L'any 2011 supero la prova d'accés a la Universitat per a majors de 25 anys i començo un grau en Comunicació a la UOC.

En els darrers anys també he fet diferents cursos: Nivell C de català pel Consorci de Normalització Lingüística de Tortosa, curs de cuidador per a persones amb discapacitat, curs de socorrisme aquàtic i de primers auxilis a Creu Roja Tortosa.

En l'actualitat treballo com a representant de lubricants per a vehicles de motor. Feina que compagino amb la de Regidor de Turisme i Festes a l'Ajuntament de Roquetes.

 

Declaració d'activitats i béns.

 

Sr. Ramon Martí Moragrega

Categoria principal o arrel: Ple Categoria: Corporació municipal 2015-2019
Publicat el Dimarts, 21 Octubre 2014

 

Ramon Mart

Sr. Ramon Martí Moragrega, regidor

Grup municipal: PxC

 

Regidor de PxC a l'Ajuntament de Roquetes.

Delegat local de PxC a Roquetes.

 
Correu electrònic:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

 

Nascut a Tortosa el 24 de febrer de 1955.

Ocupació laboral com autònom oficial 1era. en el ram de la construcció.

Casat amb dos filles.

Com a portaveu del grup municipal PxC, s’interessa en aconseguir millores per a la ciutat, com poden ser, arreglar l’asfalt dels carrers, netejar els solars no edificats i els camins de branques, que poden comportar un perill, així com també netejar els carrers de tot el poble. A més destaca la necessitat d’aconseguir que empreses s’instal·lin a Roquetes, per tal de donar treball a la gent de la ciutat.  

 

Declaració d'activitats i béns.

 

Sr. Joaquim Llopis Colomina

Categoria principal o arrel: Ple Categoria: Corporació municipal 2015-2019
Publicat el Dilluns, 20 Octubre 2014

 

Joaquim Llopis

Sr. Joaquim Llopis Colomina, regidor

Grup municipal: Regidor no adscrit.

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

President comarcal del PP del Baix Ebre.
President local PP de Roquetes.
Regidor PP a l'Ajuntament de Roquetes

 

Nascut a Benilloba (Alacant) el 15 de desembre de 1960, casat amb un fill. Titulat amb batxillerat i dos cursos d'Administratiu de Formació Professional.

Durant el seu recorregut laboral exerceix deu anys com a comercial i vint-i-set anys d'empresari com a agent comercial. 

S'interessa per un funcionament de l'ajuntament local més eficient, aconseguir una baixada d'impostos i la millora de la qualitat de vida dels Roquetencs i Roquetenques a nivell general, destacant la creació de llocs de treball.

 

Declaració d'activitats i béns.