Reportatge Manifestació Aturada General 3 d’Octubre 2017 de Roquetes a Tortosa.

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Dijous, 05 Octubre 2017

mani30ct17

Aquest dimarts 3 d'octubre al voltant de 10. 000 persones, segons la Policia Local de Roquetes, han participat en la manifestació que ha sortit del pavelló de Roquetes fins a la seu de la Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre a Tortosa. A la manifestació convocada per la Taula per la Democràcia per rebutjar l'actuació violenta i desproporcionada de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil el passat dia 1 d'octubre, s'ha sumat a més també, el suport i adhesió a la gent de Roquetes per rebutjar l'acció violenta que van sofrir per part de la Guàrdia Civil l'1 d'octubre. (Fes clic per veure el vídeo i les fotos).


A la manifestació a més dels veïns de Roquetes hi ha participat molta gent vinguda de poblacions veïnes, acompanyats dels seus regidors i també d'alguns alcaldes com l'alcalde de Tortosa, Jesús, Perelló, Xerta o Paüls.
Com a mostra d'aquest suport l'alcalde de Jesús, Víctor Ferrando, ha regalat la bandera de la població de Jesús a Roquetes, un gest que ha estat molt agraït pel primer tinent d'alcalde de la ciutat, Sisco Ollé.
L'alcalde de Roquetes, Paco Gas, també va voler agrair les moltes mostres de suport que la ciutat ha rebut per part de la gent de totes les Terres de l'Ebre a l'hora que recordava els lamentables fets que van protagonitzar a Roquetes els antiavalots de la Guàrdia Civil.
La manifestació va sortir a les 12 del migdia des del pavelló poliesportiu de Roquetes encapçalada per una quinzena de tractors, seguida d'una pancarta amb el lema '3 d'octubre Vaga General, aturem el País. Som gent de Pau', portada per una dotzena de joves i a continuació alcaldes, regidors, representants d'entitats i una llarga cua de 700 metres de llargada aplegant al voltant de 10.000 persones manifestant-se en defensa de la llibertat i contra la repressió de l'Estat.
En finalitzar la concentració a la seu de la Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre a Tortosa, l'alcalde de Roquetes, Paco Gas, valorava molt positivament la massiva participació de la gent sortint als carrers per demostrar el seu suport al Govern i al Parlament perquè portin endavant el procés.