Festa del 14 d'abril, acte de reconeixement al Poble de Roquetes pels fets ocorreguts durant la jornada del Referèndum de l'1 d'octubre.

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Divendres, 20 abril 2018

reconeixement poble Roquetes

A les 8 de la tarda del dissabte 14 d'abril, a la sala de plens de l'Ajuntament de Roquetes, es va fer l'acte de reconeixement institucional del 14 d'abril, que aquest any 2018 s'ha volgut dedicar al Poble de Roquetes pels fets ocorreguts durant la jornada del Referèndum de l'1 d'octubre, quan una multitud de persones van defensar pacíficament el col·legi electoral situat al pavelló de la ciutat, davant de l'actuació violenta per part de desenes d'agents antiavalots de la Guàrdia Civil.
El reconeixement de la Festa del 14 d'abril es fa a aquelles persones, entitats o empreses, que a partir del seu treball o èxit personal hagin destacat o projectat Roquetes més enllà del municipi. Aquest any s'ha decidit fer el reconeixement, com explicava l'alcalde de Roquetes, Paco Gas, a un fet destacat i que ha marcat la història més recent del municipi, com va ser la celebració del Referèndum d'Autodeterminació de Catalunya de l'1 d'octubre i de la repressió que van patir les persones per part dels cossos de seguretat de l'Estat per tal d'impedir-ho. Fes clic per veure les fotos i el vídeo.