Celebració de la Festa de Sant Antoni 2019. Benedicció de mascotes i exhibició d'agility

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Dilluns, 28 Gener 2019

benedicció st antoni 19

El diumenge 20 de gener de 2019 Roquetes va celebrar una nova edició de la Festa de Sant Antoni, organitzada conjuntament pel Patronat de Festes de Roquetes i la Secció de Festes de l'EMD de Jesús, que com tots els anys es celebra a la carretera que uneix les dues poblacions.
Després de la missa en honor a Sant Antoni, celebrada conjuntament pels rectors de Jesús i Roquetes, es va procedir a la benedicció de totes les mascotes i a continuació es van repartir baldanes i coquetes entre tots els assistents. Fes clic per veure el vídeo i les fotos.
Per segon any també va tindre lloc una exhibició d'ensinistrament de gossos que va portar a terme el Club Ebre Agility amb la col·laboració del Club Agility Caniroig de Mont-roig del Camp, de la comarca del Baix Camp. Fes clic per veure el vídeo i les fotos.

El president del Patronat de Festes de Roquetes, Juan Carlos Sangres, va destacar en aquesta ocasió la gran participació de cavalls així com la col·laboració dels clubs d'agility Ebre Agility i Caniroig, a més d'agrair especialment a tota la gent que any rere any és fidel participant en la festa.
Per la seva part el regidor de Festes de l'Ajuntament de Roquetes, Joan Salvatella, va voler destacar la germanor i complicitat que existeix amb la població de Jesús per celebrar conjuntament la Festa de sant Antoni, un esperit de sumar que segons Salvatella, s'hauria d'estendre a altres nivells.