seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

2a Edició dels Premis Emprèn dipta.cat

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Notícies de dinamització econòmica Publicat el Divendres, 14 Març 2014

Una de les prioritats de la Diputació de Tarragona és fomentar l'esperit emprenedor i ajudar les persones que volen engegar els seus projectes empresarials. 

La 1a edició dels Premis Emprèn va comptar amb la participació de més d’un centenar de projectes, i és per això, que la segona edició vol continuar reforçant el foment de l’esperit emprenedor, l’estímul a la presa de mesures que contribueixen a l’aparició de noves iniciatives i el reconeixement a la consolidació empresarial. 

La 2a entrega dels Premis planteja, novament, un ampli ventall de persones beneficiàries i diferents categories d’acord amb l’impacte econòmic social o territorial dels projectes presentats.

La dotació econòmica per aquesta edició és de 35.000 euros, distribuïts en cinc premis per a nous projectes i dos premis per a empreses constituïdes.

Aquest any es duran a terme unes sessions informatives de presentació dels premis, en què s’explicaran les bases del concurs i la documentació de participació.Properament, es farà difusió de les dates, horari i lloc mitjançant correu electrònic i la pàgina web www.diputaciodetarragona.cat. També es realitzaran una sèrie de sessions formatives, segons les necessitats detectades al territori en matèria d’emprenedoria.

Amb l’objectiu d’aconseguir sinergies al territori i evitar la duplicitat d’actuacions de les administracions, ens seria molt útil conèixer la necessitat d’activitats formatives en assessorament a persones emprenedores de la vostra entitat. Per aquest motiu properament ens posarem en contacte amb vosaltres.