"A Micro Obert", Centre de Noves Oportunitats Terres de l'Ebre, per a joves entre els 16 i 21 anys.

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Dimecres, 13 abril 2016

Centre de Noves Oportunitats Terres de l'EbreAl programa d'Antena Caro "A Micro Obert", parlem amb Sònia Tomàs, directora del Centre de Noves Oportunitats Terres de l'Ebre, un projecte dintre de la Fundació Privada Gentis i el Grup Plataforma Educativa, amb seu administrativa a Roquetes. Fes clic per veure el vídeo.

 

Dissenyats pel SOC, la Generalitat de Catalunya, el Centre de Noves Oportunitats Terres de l'Ebre, ofereixen els programes inclosos dins la Garantia Juvenil, a totes les persones joves entre els 16 i 21 anys, que van abandonar prematurament la seva etapa formativa i no compten amb cap acreditació educativa, amb l'objectiu que assoleixin una certificació i retornin a la formació reglada.
Aquest programa es porta a terme a espais que ofereixen actuacions integrades d’orientació, formació i acompanyament, i es caracteritza per oferir als joves itineraris més llargs, fins a 30 mesos, per desenvolupar el seu projecte professional.
A les Terres de l'Ebre el centre funciona des de principis d'aquest 2016, amb 9 tècnics i els punts d'atenció a Deltebre, Alcanar i Amposta i pròximament també a Sta. Barbara, Roquetes, Sant Carles de la Ràpita, la Sénia i Tortosa.

De moment funcionen 9 centres de Noves Oportunitats a tot Catalunya