Ressembra de la gespa i millora del sistema de reg i il·luminació del Camp de Futbol de Roquetes.

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Dimecres, 31 Agost 2016

arranjament gespaJa s'han donat per finalitzats els treballs d'adequació del Camp de Futbol Municipal de Roquetes, que van començar a principis d'aquest agost (fes clic per veure el vídeo). Els canvis, que des del passat hivern se sol·licitaven des del CD Roquetenc, han consistit en la ressembra de la gespa, el canvi en el sistema de reg i també en la gestió del sistema d'il·luminació. En aquest procediment han tingut un paper important la Regidoria d'Esports i la Regidoria d'Obres Públiques, Serveis i Béns. Les tasques, realitzades per la Brigada Municipal, han consistit en la gestió del manteniment del camp i la gespa i en la intervenció en les irregularitats que presentava el sistema del reg, bàsicament canviant els aspersors i els horaris de reg. Aquestes modificacions, ha afirmat Paco Cabanes, Regidor d'Obres Públiques, Serveis i Béns, han donat el seu fruit i han estat més productives que en anteriors campanyes.

Pel que fa a la il·luminació, i amb base els problemes que es portaven arrossegant des de l'any passat, el canvi ha estat en la reducció de costos, gràcies a la modificació del sistema d'il·luminació, respectant claredat i potència de llum però reduint la contractació de potències, i també a la reducció del consum d'energia electrica, tal com ha explicat Cabanes. De tota manera hi ha àmbits en què encara no s'ha pogut actuar, com és el cas de la seguretat, però és un dels punts en què es pretén intervenir pròximament. L'objectiu és la creació de zones específiques on les persones no puguin accedir fins que les reformes no s'hagin acabat, per tal que tinguin garantida la seguretat. nEn aquesta campanya els costos s'han pogut reduir, perquè la implicació dels Serveis Municipals i del personal de la brigada ha estat molt gran. A més a més, la gestió de tot aquest procés ha estat més fàcil gràcies a la bona relació entre la Regidoria d'Obres Públiques, Serveis i Béns de Roquetes i l'empresa amb qui han fet el conveni de manteniment del camp. Aquesta s'ha compromès a fer una visita setmanal o quinzenalment per tal de revisar possibles mancances o errades en el camp. L'objectiu és que els jugadors gaudeixin de les millors condicions possibles quan comencin la temporada.

La col·laboració de tots els organismes implicats en aquest treball ha estat òptima, segons Paco Cabanes. Ha llençat un missatge de gratitud en primer lloc al CD Roquetenc, per la coordinació i estreta relació que han mantingut, i per la seva paciència al llarg d'aquest període de canvis. Cabanes també ha agraït al personal dels Serveis Municipals, i ha insistit en el fet que gràcies a la dedicació i paciència de tothom s'han assolit uns resultats molt bons.