Apunta't al programa GENIUS de pràctiques professionals a l'estranger

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Notícies de dinamització econòmica Publicat el Dilluns, 23 Setembre 2019

Banner GeniusDes de la unitat d’Ocupació i Emprenedoria han impulsat el programa GENIUS per afavorir la inserció laboral mitjançant pràctiques professionals a l’estranger per a persones joves menors de 35 anys, amb estudis superiors i que es trobin en situació d’atur.  

Si vols participar-hi rebràs un ajut econòmic de 8.100 € i realitzaràs 5 mesos d’estada en una entitat o institució de la Unió Europea, a partir de principis del 2020. Els coneixements i l'experiència adquirida a l'estranger et serviran per a fer propostes de millora o desenvolupar un projecte concret en una entitat local de la demarcació de Tarragona durant un sisè mes d’estada professional.

Fins el divendres 4 d’octubre està obert el termini per a presentar-s’hi i si estàs interessat has de complir els següents requisits:

  • Ser demandant d’ocupació inscrit al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).
  • Tenir menys de 35 anys a la data de la sol·licitud.
  • Tenir una titulació de diplomatura, llicenciatura, grau d'alguna universitat espanyola o de l'Espai Europeu d'Educació Superior, o de Formació Professional de Grau Superior o Certificat de Professionalitat nivell 3.
  • Estar empadronat/da en algun municipi de la demarcació de Tarragona amb una antiguitat ininterrompuda d’almenys 4 anys immediatament anterior a la data de presentació de sol·licituds.
  • Comptar amb una acreditació mínima de B2 de nivell dels idiomes anglès o francès, segons el Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües (MCERL).

Per participar-hi:

Per a més informació, pots consultar l’enllaç (clica-hi) o bé contactar amb la Unitat d'Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o per telèfon al 977.296.691.