Propera contractació de joves en pràctiques dins del programa de Garantia Juvenil

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Notícies de dinamització econòmica Publicat el Dilluns, 23 Setembre 2019

L’Ajuntament de Roquetes ha sol·licitat la contractació de tres joves en pràctiques remunerades, dins del programa de Garantia Juvenil del SOC.

Els contractes tindran cadascun una durada de sis mesos.

Les persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil cal que estiguin en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com equivalents, o d’un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l’exercici professional.

Altres requisits són tenir fins a 30 anys, trobar-se en situació de no estudiar ni treballar i estar donat d’alta en el programa de Garantia Juvenil.

Les ofertes de treball d'aquests tres perfils es publicaran els propers dies a roquetes.cat, quan disposem de la resolució d'atorgament de la subvenció per la contractació de joves en pràctiques dins del programa de Garantia Juvenil (programa que compta amb el finançament del SOC i del Fons Social Europeu).

Els perfils sol·licitats són:

  • Dinamitzador/a infanto juvenil
  • Tècnic/a en projectes medi ambientals
  • Tècnic/a en política de dones