Seminaris de creació de producte turístic

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Cursos i jornades Publicat el Dijous, 20 Agost 2015

seminaristurisme

Seminari 1: Màrqueting i comunicació de la sostenibilitat per a empreses turístiques. Tendències dels nous consumidors vacacionals.

En el marc del projecte Baix Ebre Avant, continuem amb la segona edició dels seminaris destinats a empreses turístiques i agroalimentàries per donar suport a la creació de producte turístic.

En aquest seminari es parlarà sobre màrqueting i comunicació de la sostenibilitat per a empreses turístiques, utilitzant la sostenibilitat com a eina de màrqueting i les tendències dels nous consumidors vacacionals.

El seminari serà impartit pel Sr. Xavier Font, professor de la Leeds Beckett University del Regne Unit i assessor en temes de màrqueting de turisme responsable per a diferents institucions, entre d'altres, VISIT ENGLAND i VISIT WALES. També és director de RESPONDECO, un projecte de turisme responsable de la Univertitat de Leeds. El Xavier Font compta amb una llarga experiència en màrqueting de sostenibilitat per a petites empreses.

Així mateix, el Xavier Font revisarà les webs de les empreses que ho solicitin per comentar durant la sessió com millorar les vendes i la satisfacció dels clients desenvolupant i comunicant productes més sostenibles. Si hi esteu interessats, heu de sol·licitar-ho abans del 5 de setembre al mateix formulari d'inscripció.

Aquesta sessió tindrà lloc al Centre EbreTerra de Deltebre (C. Sant Miquel, 1).

Data: 14 de setembre

Horari: de 09.30h a 14.00h

Més informació Podeu trobar més informació en aquest díptic.

Inscripcions A través d'aquest formulari  podeu formalitzar la vostra inscripció al seminari fins el 8 de setembre.

Sabies que el Xavier Font ens visita el proper 14 de setembre...       

Després de l'èxit del novembre del 2013, ens explicarà les claus per tal que qualsevol empresa, independentment del seu tamany, pugui portar a terme la seva estratègia de màrqueting i comunicació de la sostenibilitat

 

Seminari 2: Assessoraments individualitzats per a empreses.

S’ofereix a les empreses turístiques i productors agroalimentaris, així com als emprenedors amb projectes avançats o entitats, disposar d’assessoraments individualitzats en sessions de 1 hora de durada, per tractar temes vinculats a creació de producte, comunicació, comercialització, accés a diferents mercats, etc.

Els assessoraments aniran a càrrec de l'empresa DCB. Turisme i Desenvolupament Local.

Es donarà suport així mateix a preparar productes per incorporar al Dossier Professional de productes turístics del Baix Ebre.

Data: 16 de setembre, 7 i 21 d’octubre. Horari de 9.30 a 13.30 h. i de 15.00 a 18.00 h. Lloc: EbreTerra (S/ Sant Miquel, 1 de Deltebre)

Inscripcions A través d'aquest formulari  podeu formalitzar la vostra inscripció als assessoraments individualitzats fins el 8 de setembre.  Es tornarà a obrir el període d’inscripcions a finals de setembre per completar les vacants que quedin per a les sessios del mes d'octubre.

Curs d'operacions bàsiques de cuina, inclou mòdul d'elaboració i presentació de postres de cuina

La formació és una base molt important per a la inserció laboral de les persones i/o per a la seva millora professional. Algunes persones requereixen una formació de qualitat, ràpida i adreçada a la inserció laboral. En aquest sentit, hem detectat que cada dia més els professionals del sector demanden personal qualificat i polivalent, amb uns coneixements prou sòlids i a la vegada molt diversificats.

Amb aquesta idea iniciem un nou curs dual de formació específica en cuina i en elaboració i presentació de postres de cuina per al món de l'hostaleria, la restauració i el turisme.

El curs té com a objectiu capacitar a les persones de forma polivalent amb coneixements teòrico-pràctics per inserir-se laboralment en garanties i millorar també, l'ocupabilitat i competències de les persones ocupades i futurs emprenedors.

Més informació

Inscripcions