Vine al II Fòrum d'Inversió dipta.cat (16/09/2015)

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Cursos i jornades Publicat el Dijous, 10 Setembre 2015

La Diputació de Tarragona vol apostar pels seus emprenedors i emprenedores. Per això, el proper 16 de setembre organitza el II Fòrum d’Inversió Dipta.cat, un punt de trobada entre empreses, projectes i inversors/ores.

En la jornada es presentarà una selecció de projectes en format speech de 10 minuts, per tal de donar a conèixer les novetats en emprenedoria que s’estan desenvolupant a la demarcació.

A més podreu assistir a diverses conferències, com una taula rodona sobre finançament alternatiu, que comptarà amb la participació d’Andrés Cárdenas, president de BCN Business Angels; Pepe Borrell, director general de Crowdcube Espanya, i Antoni Vallès, director comercial i de convenis de la Direcció General de Finançament Empresarial, ICF.

També hi haurà una conferència sobre “El pacte de socis, com a eina fonamental”, a càrrec d’Iñaki Frias, soci de Rosaud Costas Duran, i un cas de bones pràctiques a càrrec de Jaime Escamilla, director d’Aparca&Go.

Clica al programa per més informació

Us hi voleu inscriure? Empleneu la butlleta.

El Fòrum d’Inversió es celebrarà a la Diputació de Tarragona (Sala Santiago Costa, 3a planta. Passeig de Sant Antoni, 100 – Tarragona).

Per a més informació i qualsevol consulta, podeu contactar amb Isabel Mestres o Elisabet Jiménez al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al 977 24 94 88.