Subvencions per a mesures urgents d'ocupació pel tancament perimetral a conseqüència de la COVID-19

Categoria principal o arrel: Informació Subvencions Categoria: Subvencions a empreses Publicat el Dimecres, 03 Febrer 2021

En aquesta mesura urgent es subvencionen projectes ocupacionals i de foment de l'activitat econòmica que permetin crear i mantenir ocupació de qualitat, consolidar l'activitat dels sectors productius generadors d'ocupació del territori i possibilitar la inserció sociolaboral de les persones més desafavorides.

 

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

El termini de presentació de sol·licituds per a la Línia 2 és de l'1 de juny fins al 1 de novembre de 2021, ambdós inclosos.

 

Podran ser entitats beneficiàries d’aquestes subvencions:

Línia 2: Les empreses, els autònoms, les societats civils privades i les entitats sense afany de lucre, seleccionades per les entitats promotores, en el cas de la contractació laboral prevista en l’actuació de Foment de la contractació.

 

Més info: https://canalempresa.gencat.cat/ca/integraciodepartamentaltramit/tramit/PerTemes/Subvencions-per-a-mesures-urgents-docupacio-pel-tancament-perimetral-a-consequeencia-de-la-COVID-19?category

Normativa: