seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Ajuts a projectes d’investigació o de difusió cultural

Categoria principal o arrel: Informació Subvencions Categoria: Subvencions a entitats Publicat el Divendres, 17 Gener 2014

Per indicació de l'Institut Ramon Muntaner us fem arribar una nota de premsa sobre la novena edició de la convocatòria d'ajuts per a projectes d'invetigació o de difució cultural realitzats pels centres d'estudis d'arreu del país. També us incloem les bases.

L’Institut Ramon Muntaner convoca la novena edició d’ajuts a projectes d’investigació o de difusió cultural

 

L’Institut Ramon Muntaner ha obert la IX Convocatòria d’ajuts a projectes d’investigació o de difusió cultural adreçats a centres d’estudis i que contempla subvencions que oscil·len entre els 1.200 euros i els 6.000 euros. La temàtica és oberta, tot i que es valoraran especialment els projectes vinculats a temes de patrimoni etnològic, que hi hagi col·laboració amb altres organismes i que siguin supracomarcals, i és que un dels objectius principals de la convocatòria és “crear xarxes d’investigació que impliquin el treball en comú de centres d’estudis i d’altres entitats”. Els treballs, que han d’estar escrits en català o en aranès, han de tenir una durada d’un any i es poden realitzar en diferents fases amb un màxim de tres anys.

 

Les sol·licituds es poden presentar fins al dia 7 de febrer d’enguany. Poden optar a aquesta convocatòria els centres i instituts d’estudis que realitzin una recerca sobre patrimoni (cultural, natural, històric, artístic, etnogràfic, arxivístic o arqueològic -queden excloses les intervencions arqueològiques-), literatura, llengua, art, geografia, educació, integració social, factors de desenvolupament econòmic o temes mediambientals, i que tingui relació amb el territori des d’àmbits locals, comarcals o regionals.  Entre els criteris que el jurat tindrà en compte per valorar les diferents propostes s’inclouen: l’interès científic, el seu impacte en l’àmbit territorial objecte d’estudi i la trajectòria dels investigadors, entre d’altres.

 

Els treballs s’han de fer arribar obligatòriament per correu ordinari a la seu de l’IRMU a Móra la Nova i simultàniament per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..