seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Beques Connecta't

Categoria principal o arrel: Informació Subvencions Categoria: Subvencions a particulars Publicat el Dilluns, 17 Març 2014

La convocatòria és oberta a tots els titulars del Carnet Jove des del 15 de març fins el 28 de maig

L'Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família obre dissabte el termini per sol·licitar les onze Beques Carnet Jove que tenen com a objectiu promoure l'accés de joves al món professional en el camp de la comunicació i l'enginyeria.

La convocatòria és oberta a tots els titulars del Carnet Jove des del 15 de març fins el 28 de maig. Les persones seleccionades obtindran una beca de 5.000 € i realitzaran una estada d'un any en empreses de referència. Les tasques que desenvolupin estaran tutoritzades per un responsable de l'empresa amb seguiment per part del Carnet Jove.

Els joves interessats poden presentar la seva sol·licitud fins al 28 de maig a través del web  www.carnetjove.cat.

Les beques convocades són:

 • Beca Carnet Jove Connecta't al Còmic: publicació d'onze tires còmiques a la revista El Jueves i onze més al web de la mateixa publicació.

 • Beca Carnet Jove Connecta't al Disseny: a l'estudi de disseny gràfic del Programa Connecta't del Carnet Jove.

 • Beca Carnet Jove Connecta't a les Lletres: periodista al diari El Punt Avui, amb la publicació d'un mínim d'onze peces periodístiques.

 • Beca Carnet Jove Connecta't a la Ràdio: al departament musical de la cadena 40 Principales.

 • Beca Carnet Jove Connecta't a la Fotografia: a la secció de fotografia del diari La Vanguardia, on publicarà un mínim de 20 fotografies.

 • Beca Carnet Jove Connecta't a l'Enginyeria: tasques conjuntes amb el Departament de Gestió del Coneixement, dins de l'àrea de Gestió i Transferència del Coneixement d'Aqualogy Development Network (Grup AGBAR).

 • Beca Carnet Jove Connecta't al Grafisme: disseny gràfic dins del sector televisiu, amb una estada formativa en pràctiques a TV3.

 • Beca Carnet Jove Connecta't a la Caracterització: caracterització, el maquillatge i la perruqueria dins del sector televisiu, amb una estada formativa en pràctiques a TV3.

 • Beca Carnet Jove Connecta't a l'Ambientació: escenografia i disseny d'interiors dins del sector televisiu, amb una estada formativa en pràctiques a TV3.

 • Beca Carnet Jove Connecta't al Muntatge Musical: muntatge musical dins del sector televisiu, amb una estada formativa en pràctiques a TV3.

 • Beca Carnet Jove Connecta't al Vestuari: vestuari i moda dins del sector televisiu, amb una estada formativa en pràctiques a TV3.

Victoria Zamora (becada el 2013) ha estat la creadora de la imatge gràfica del Programa Connecta't d'enguany.Victoria Zamora (becada el 2013) ha estat la creadora de la imatge gràfica del Programa Connecta't d'enguany.