seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Premi Participa a l'Escola - 2015

Categoria principal o arrel: Informació Subvencions Categoria: Subvencions a particulars Publicat el Dimecres, 27 Mai 2015

El passat 12 de maig al DOGC Núm. 6869 el Departament de Governació i Relacions Institucionals publica la convocatòria i les bases reguladores del Premi Participa a l'Escola per a l'any 2015, pel qual es vol reconèixer la tasca de les comunitats educatives a l'hora de cercar fórmules per animar els alumnes a fer seva l'escola premiant experiències i/o treballs que fomentin la participació a l'escola i la pràctica i l'aprenentatge dels valors democràtics.

  • Termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 31 de juliol de 2015
  • Destinataris. Els destinataris del Premi Participa a l'Escola són els centres de primària o secundària ubicats en territori català que hagin dut a terme una experiència de participació o de foment dels valors democràtics a l'escola durant el curs acadèmic de la convocatòria.
  • El Premi té dues modalitats, una per a escoles ubicades en municipis de fins a 20.000 habitants i un altra per a escoles ubicades en municipis de més de 20.000 habitants.
  • El centre guanyador del Premi, en cadascuna de les modalitat, rebrà un diploma de reconeixement pel projecte o acció desenvolupat i un import màxim de 5.500,00 euros.