seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Subvencions per afavorir l'autoocupació de joves inscrits al programa de Garantia Juvenil

Categoria principal o arrel: Informació Subvencions Categoria: Subvencions a particulars Publicat el Dijous, 12 Setembre 2019

Es tracta d'un ajut econòmic per tal de facilitar la inserció laboral dels joves menors de 30 anys acollits al Programa de Garantia Juvenil, mitjançant l'autoocupació. 

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.Termini per sol·licitar la subvenció: del 23 de juliol a l'1 d'octubre de 2019.

A joves que abans de donar-se d'alta com a treballadors autònoms estiguin inscrits al Programa de Garantia Juvenil, i que tinguin entre 18 i 29 anys, ambdós inclosos. L'alta com a treballador autònom ha de ser dins de l'àmbit temporal que va de l'1 d'octubre de 2018 fins a l'1 d'octubre de 2019.

 

Si tens entre 18 i 29 anys, estàs inscrit al programa #GarantiaJuvenilCat i estàs o vols donar-te d'alta com #autònom, pots sol·licitar el teu ajut de fins a 10.000 € per posar en marxa la teva activitat! A #BEInnova t'ajudaran a tramitar la subvenció! Tel. 977 47 17 35