1a edició dels Premis Espavila

Categoria principal o arrel: Informació Subvencions Categoria: Subvencions a particulars Publicat el Dimecres, 09 Desembre 2020

La Fundació Espavila convoca la primera edició dels Premis Espavila amb l'objectiu de reconèixer l'esforç personal, tant pel bé propi com pel dels altres.

Convocant: Fundació Espavila

Data de publicació de la convocatòria: Diumenge, 15 Novembre, 2020

Termini convocatòria: 15/11/2020 fins 15/03/2021

Àmbit: Educació

Tipus: Premi

Tipus de finançament: Privat

Àmbit geogràfic: Nacional

Bases: 

És per aquest motiu que els Premis Espavila tenen dues modalitats independents. En cada una d’elles es tracta de respondre una pregunta:

  • Modalitat A: Que fas per la teva millora educativa i/o professional?

Adreçat a persones (amb residència a Catalunya) que malgrat les circumstàncies de cadascú (dificultats econòmiques, socials, laborals, etc.) són capaces de fer l’esforç d’avançar i millorar la seva formació educativa i/o professional.

  • Modalitat B: Que fas per ajudar a millorar els altres?

Adreçat a aquelles altres persones o col·lectius que són capaços d’inculcar valors fonamentals com ara treball, responsabilitat, sinceritat, optimisme, etc. per l’ajuda educativa i/o professional dels altres.

La dotació inicial dels Premis Espavila és de 10.000 € (5.000 € cada modalitat) repartits de la manera següent en cada una de les modalitats:

  • Un premi de 1.000 €
  • Dos premis de 700 €
  • Dos premis de 500 €
  • Quatre premis de 400 €.

S’exclouen per optar als premis les millores per superar addicions, alimentàries o de salut.