seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

CONTRACTACIÓ EN PRÀCTIQUES DE CINC PERSONES JOVES BENEFICIÀRIES DEL PROGRAMA DE GARANTIA JUVENIL A CATALUNYA

Categoria principal o arrel: Informació Subvencions Categoria: Subvencions concedides a l'ajuntament Publicat el Dilluns, 14 Novembre 2016

El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya ha atorgat a l'Ajuntament de Roquetes una subvenció, amb un import de 55.000,00 euros, per a la realització de 5 contractes de treball en pràctiques, destinats a persones beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Aquesta accció compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil 2014-2020. Els contractes, a jornada completa, tenen una durada de 6 mesos.

Les persones joves contractades treballaran en diferents àrees de l'Ajuntament. Dues d'elles en el Centre Obert Xirinxina, on realitzaran tasques d'atenció als usuaris i de suport a les activitats que desenvolupa el centre. Una altra treballarà a la Biblioteca Mercè Lleixà, on desenvoluparà tasques de digitalització i suport al servei de préstec. Les altres dues desenvoluparan el seu treball en les oficines municipals, on s'ocuparan, respectivament, de la digitalització del fons documental de l'Ajuntament i de suport a l'edició i tractament de projectes turístics del municipi.

 

soc 2l

 logotip Iniciativaocupaciojuvenil

 

 

idbh

 MEYSS color