Esports, la jornada del cap de setmana (01-02 de juny 2013)

Categoria principal o arrel: Altres Notícies Àrees Categoria: Notícies generals Publicat el Divendres, 07 Juny 2013

CDRClub Deportiu Roquetenc, la jornada del cap de setmana (01-02 de Juny) i balanç de la temporada.

Fes clic per veure el vídeo

CPREl passat diumenge dia 2 de juny es va celebrar la segona convocatòria de les proves "Nivell C i A", per poder obtenir el CERTIFICAT, a la pista del C.P. Reus Ploms. On hi van ser presents patinadores del Club Patí Roquetes.
Les patinadores que van passar la prova del Nivell C van ser:
JOANA FUMADÓ, PAULA ALLEPUZ, MARIA FÀBREGUES i MELANIE GASULLA.

mcrBons resultats a Xerès dels pilots del Moto Club Roquetes
Manel Segarra, quedava en segon lloc del podi dins la categoria Open 1.000. Jeremy Alcoba, quedava en tercer lloc del podi dins la categoria Challenge 80. Sergi Segarra, quedava en desena posició dins la categoria Open 600. El Circuit d'Albacete serà el proper traçat que rebrà els pilots de la Copa d'Espanya de Velocitat. La cita està programada per al cap de setmana del 29 i 30 de juny.

Més de 250 persones participen a la "X Concentració de Motos Roquetes-Terres de l'Ebre". El Moto Club Roquetes va celebrar el passat cap de setmana una nova edició de la concentració motera de les Terres de l'Ebre. L'activitat va tornar a ser un èxit, en la seva desena edició, aplegant més de 250 persones, tot i les inclemències meteorològiques. Els participants, van poder acampar durant la trobada i gaudir de diferents activitats com les rutes turístiques, visita al museu de la Batalla de l'Ebre de Gandesa, música en viu, una pantalla gegant per seguir en directe la prova del campionat del món de motociclisme, menjades i aperitius.
En aquesta edició tampoc van faltar els premis:
Al primer inscrit de la Concentració (Antònia Cerdà Montiel), al club més nombrós (Moto Club Flix) amb 12 integrants, al pilot vingut de més lluny (Jerónimo Jesús Bonmatí) de Santa Pola - Alacant, amb 400 km. recorreguts fins a Roquetes,  a la pilot vinguda de més lluny (Carme Cuenca) vinguda de Blanes, a la moto més antiga (Arturo Bertomeu "de la Reina") de Deltebre amb una Comando de l'any 1957, a l'inscrit més veterà (Constantino Sanz) de 82 anys i resident a Traiguera i el premi especial del Moto Club Roquetes (Miguel Angel Gorrita i Lola Donet) de Gandia, per la seva animació a la Concentració i haver estat en la majoria de les edicions.