seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Altres Notícies Àrees

Ple Ordinari de l’Ajuntament de Roquetes del mes de novembre on es va aprovar el Pressupost General per a l'any 2020 amb un import de 6.397.330,17€.

Categoria: Altres Notícies Àrees
Publicat el Dimecres, 27 Novembre 2019

ple 26 11 19

El dimarts 26 de novembre de 2019 es va celebrar a la sala de sessions de l'Ajuntament de Roquetes el Ple Ordinari número: 21/2019 corresponent al mes de novembre.
A l’inici del Ple es va acordar incloure per urgència un punt a l’ordre del dia referent a l’Organisme Autònom Local Roquetes Comunicació. Declaracions dels portaveus: Portaveu d’ERC, Sisco Ollé. Portaveu de Movem, Toni Hurtado. Portaveu de Junts, Josep Codorniu. Portaveu del PSC, Ramon Martínez. Portaveu de Cs, Ximo Llopis. A l'ordre del dia es van portar a aprovació els següents punts:

ORDRE DEL DIA
1. Aprovar, si procedeix, esborrany acta anterior
- núm. 20/2019, de data 29 d'octubre de 2019.
APROVAT PER UNANIMITAT.

2. Afers Interns, Recursos Humans i Seguretat Ciutadana
2.1. Aprovar ratificar, si procedeix, acord referent a establir els criteris per aplicar l'increment addicional per assolir el 0,3% de la massa salarial, al personal al servei de l'Ajuntament de Roquetes, de conformitat amb el que estableix l'article 18.dos de la Llei 6/2019, de 3 de juliol, de Pressupostos Generals de l'Estat, que és prorrogat automàticament per a l'any 2019.
APROVAT PER UNANIMITAT.
2.2. Aprovar ratificar, si procedeix, acord gratificacions per serveis extraordinaris secretaris/secretàries comissions informatives i organisme autònom Roquetes Comunicació.
APROVAT PER UNANIMITAT.
2.3. Aprovar, si procedeix, reconeixement al Sr. Santiago Rodríguez Llombart, la compatibilitat per a exercir en el sector privat la mediació privada.
APROVAT PER UNANIMITAT.

3. Qualitat de Vida, Política de Dones i Joventut
3.1. Aprovar, si procedeix, pròrroga del Pla Local de Política de Dones de Roquetes 2015-2019.
APROVAT PER UNANIMITAT.
3.2. Aprovar, si procedeix, pròrroga del Pla d'Igualtat de Roquetes 2014-2019.
APROVAT PER UNANIMITAT.
3.3. Aprovar, si procedeix, Manifest del 25 de novembre de 2019, Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones.
APROVAT PER UNANIMITAT.

4. Hisenda i Dinamització Econòmica
4.1. Donar compte de la informació relativa a l'execució pressupostària del tercer trimestre de 2019, comunicada per al compliment de les obligacions contemplades a l'Ordre HAP/2105/2012, de 01 d'octubre, per la qual es desenvolupen les obligacions de subministrament d'informació previstes a la Llei orgànica 2/2012, de 27 d'abril, d'estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera.
4.2. Donar compte del Període Mig de Pagament (PMP) d'acord amb el previst al RD 635/2014, de 25 de juliol, corresponent al tercer trimestre 2019.
4.3. Donar compte de l'informe del compliment Llei 15/2010, de 5 de juliol, de modificació de la Llei 3/2004, de 29 de desembre, pel qual s'estableixen mesures de lluita contra la morositat en les operacions comercials, relatiu al tercer trimestre 2019.
4.4. Punt inclòs per urgència: Proposta de modificació del règim de retribucions de l’Organisme Autònom Local Roquetes Comunicació i de la base d’execució 28a del pressupost per a l’exercici 2020.
APROVAT PER UNANIMITAT.
4.5. Aprovar, si procedeix, Pressupost general per a l'exercici 2020.
APROVAT PER MAJORIA.
Vots a favor: ERC.
Vots d’abstenció: Movem Roquetes, PSC-EPR-CP, C’s.
Vots en contra: Junts per Roquetes Junts per la Ravaleta.

5. Control dels òrgans de govern
5.1. Donar compte de les actes de Juntes de Govern Local següents:
- núm. 42/2019, de data 16 d'octubre de 2019
- núm. 43/2019, de data 22 d'octubre de 2019
- núm. 44/2019, de data 29 d'octubre de 2019
- núm. 45/2019, de data 5 de novembre de 2019
5.2. Donar compte de les Resolucions d’Alcaldia següents:
- Relació de Resolucions d’Alcaldia número 5/2019 (del número 571/2019 al número 738 /2019)
5.3. Donar compte de les Resolucions de Presidència següents:
- Relació de Resolucions de Presidència número 5/2019 (del número 30/2019 al número 37/2019)

6. Mocions de control

7. Precs i preguntes

A Micro Obert amb Cinta Garcia Vilanova, responsable de les àrees de Qualitat de Vida, Política de Dones i Joventut de l'Ajuntament de Roquetes.

Categoria: Altres Notícies Àrees
Publicat el Dilluns, 18 Novembre 2019

Cinta Garcia Vilanova regidora de Qualitat de Vida Política de Dones i Joventut de lAjuntament de Roquetes 18 11 2019 1

Al programa d'Antena Caro "A Micro Obert" s'ha entrevistat a Cinta Garcia Vilanova, nova regidora d'ERC en aquesta legislatura, tercera tinenta d'alcalde i responsable de les àrees de Qualitat de Vida, Política de Dones i Joventut de l'Ajuntament de Roquetes. Fes clic per veure el vídeo.
A l'entrevista ens explica quines són les actuacions que s'estan portant a terme al municipi i quins són els projectes que s'executaran pròximament en cadascuna d'aquestes àrees.

Nova imatge de promoció Turística de Roquetes

Categoria: Altres Notícies Àrees
Publicat el Dijous, 14 Novembre 2019

pantalla turisme

Aquest matí de dijous 14 de novembre els operaris dels Serveis Municipals de l'Ajuntament de Roquetes han instal·lat al voltant de l'arbre del Mercat Municipal tres lones amb la nova imatge que servirà per promocionar turísticament el municipi amb la frase "Roquetes Turisme, Muntanya, Ciència i Tradició". El regidor de l'Àrea de Turisme, Ivan Garcia, explica que s'han escollit tres imatges dels elements més representatius que té el municipi per a promocionar Roquetes, el parc Natural dels Ports vist des de l'Observatori de l'Ebre, els barrancs com el de Lloret i les Punyetes de Roquetes. Fes clic per veure el vídeo.

A Micro Obert amb Ivan Garcia Maigi, responsable de les àrees d'Obres Públiques, Serveis i Béns, Turisme, Esports i Gestió Ambiental.

Categoria: Altres Notícies Àrees
Publicat el Dimecres, 13 Novembre 2019

Ivan Garcia

Al programa d'Antena Caro "A Micro Obert" entrevistem a Ivan Garcia Maigi, nou regidor d'ERC en aquesta legislatura, responsable de les àrees d'Obres Públiques, Serveis i Béns, Turisme, Esports i Gestió Ambiental de l'Ajuntament de Roquetes. A l'entrevista ens explica quines són les actuacions que s'estan portant a terme al municipi i quins són els projectes que s'executaran pròximament en cadascuna d'aquestes àrees. Fes clic per veure el vídeo.

Subcategories

 • Notícies generals

  Notícies d'àmbit general.

 • El COPATE presenta a Roquetes el projecte PECT Ebrebiosfera al vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras.

  El dissabte 5 de novembre de 2016 el vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, va visitar l'Ajuntament de Roquetes per assistir a una reunió amb el Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE).
  Fes clic per veure el vídeo i les fotos.

  Abans d'aquesta reunió Junqueras va signar al llibre d'honor de l'Ajuntament de Roquetes, on va deixar constància dels seus vincles amb les Terres de l'Ebre. A continuació Junqueras va participar a la reunió del COPATE amb l'assistència del Delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, el president del COPATE i alcalde de Roquetes, Paco Gas, acompanyat del vicepresident, Alfons Montserrat i el director tècnic del Consorci, Josep Aragonès. A la trobada es va presentar al vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, el Projecte d'Especialització Competitiva Territorial (PECT) de la Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre. El projecte, que està pressupostat en uns 4 MEUR, pretén ser un revulsiu per canviar el model econòmic del territori, amb la previsió que sigui finançat en un 50% pels fons FEDER. Junqueras va detallar que el Govern hi donarà suport a través de les direccions generals de Promoció Econòmica i d'Anàlisi Econòmica que treballaran, va dir, 'per ajudar a obrir les portes per facilitar aquests recursos'.

  En acabar la seva visita a Roquetes, Oriol Junqueras es va desplaçar fins Sant Carles de la Ràpita, on va presidir l'acte de lliurament dels XXVIII Guardons de la Pesca Catalana, organitzats per la Confraria de Pescadors de Sant Carles de la Ràpita.