Mototerra "Ciutat de Roquetes", dissabte 03 d'agost de 2013

Categoria principal o arrel: Altres Notícies Àrees Categoria: Notícies generals Publicat el Dilluns, 05 Agost 2013

Mototerra

Dissabte de curses de motos off road espectacular a Roquetes, Mototerra "Ciutat de Roquetes".

Més d'un miler d'espectadors van passar pel circuit habilitat per l'ocasió a de l'Hort de Cruells de Roquetes, on van poder gaudir tota la tarde per les instal·lacions del circuit, pàdoc i curses. El Moto Club Roquetes va organitzar una excel·ent prova per a motos off road, traduïda en un Mototerra de 40 mànegues classificatòries, semifinals i finals de les respectives categories. On la participació fou de 40 pilots en categoria Open i 19 pilots en categories 50cc, 65cc-85cc, vinguts d'arreu del territori català i valencià. Gran nivell del Mototerra, degut a la coincidència de pilots campions de Catalunya de motocròs i d'endurades, campions d'Espanya de cross country o pilots que participen al mundial d'enduro.

En un format de sortida tipus motocròs però amb només cinc pilots cada mànega, s'anaven enquadrant en un sistema aleatori on cada mànega els pilots competien en diferents contrincants. El còmput de puntuació de les quals feia accedir-los a les respectives semifinals i finals.

Pel que fa a les classificacions;
En 50cc. el campió fou Ferran Ferré del Moto Club Sénia, seguit de Saulo Sumoy del MAC Reus i Angel Zumaquero del Moto Club Roquetes;
En 65-85cc el campió fou Albert Girona del Moto Club Segre, seguit de Martí Puig del AMV Valls de Torroera i Gervasio Cañas del Moto Club Peu a Baix;
En la categoria Open, el vencedor fou Pau Doñate del Moto Club Roquetes, seguit de Rafa Garcia del Moto Club Baix Berguedà i de Dani Royo del Moto Club Roquetes.

Des del Moto Club Roquetes es volen donar les gràcies a les més de 40 persones que van fer possible aquest acte. Agraint la col·laboració en l'organització d'aquest esdeveniment, als motoclubs, TOT MOTOR REGUERS, MOTO CLUB MOTO-MOTOR TIVENYS i a la FEDERACIÓ CATALANA DE MOTOCICLISME.
També als spònsors, TOSCA, RADIKALOFFENDURO, GOLDENTYRE, MONTAL AMB L'ESPORT, ROQUETES COMUNICACIÓ-ANTENA CARO, MOTOS PRINCEP, FABREGUES MOTOS, CARLOS TAL i als PROPIETARIS dels terrenys que no van posar cap impedimentr per poder dur a terma aquesta cursa.

Fotos del Mototerra "Ciutat de Roquetes"