"A Micro Obert" - Teresa Moreso Gisbert, Regidora de l'Àrea d'Hisenda de Roquetes - 04-11-13.

Categoria principal o arrel: Altres Notícies Àrees Categoria: Notícies generals Publicat el Dilluns, 04 Novembre 2013

teresa_moresoAquesta setmana al programa d'Antena Caro, ''A Micro Obert'', entrevistem a Teresa Moreso Gisbert, Regidora de l'Àrea d'Hisenda de l'Ajuntament de Roquetes.
Al darrer ple, l'equip de govern (ERC i CIU) va aprovar per majoria absoluta, amb l'abstenció dels grups de l'oposició (PSC, PxC i PP), no apujar els impostos i taxes per a l'any 2014.
La regidora de l'Àrea d'Hisenda, ha explicat que l'ajuntament de Roquetes, conscient de la crisi econòmica que estan patint els ciutadans ha decidit congelar tots els tributs i taxes per a l'any vinent. Aquesta mesura es podrà dur a terme gràcies a què l'ajuntament assumirà l'increment de l'IPC i de l'IVA corresponent.
A més, l'ajuntament ha creat una serie de noves bonificacions que poden arribar al 30%. A la bonificació ja existent per a vehicles amb consum responsable, ara s'afegeixen una serie de bonificacions per a l'impost de l'IAE en funció dels llocs de treball que creïn les empreses. Les bonificacions en l'impost de l'IAE seran del 10% si es creen de 2 a 3 llocs de treball, del 20% si es creen de 10 a 20 i una bonificació del 30% si es creen més de 20 llocs de treball nous. Aquestes bonificacions segons ha explicat la regidora de l'Àrea d'Hisenda, Teresa Moreso, tenen l'objectiu d'impulsar l'activitat econòmica al municipi de Roquetes. Fes clic per veure el vídeo