seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

Desembre 2011 - Biblioteca de Roquetes Mercè Lleixà (Altres activitats)

Categoria principal o arrel: Altres Notícies Àrees Categoria: Notícies generals Publicat el Dimecres, 11 Gener 2012

Recital poètic-musical amb Poetes de l’Ebre i la Coral Novella Harmonia. (02-12-11)

Recital

Recital poètic-musical a càrrec de Poetes de l’Ebre i la Coral Novella Harmonia de l’Escola Mestre Marcel·lí Domingo de Roquetes, combinant la recitació de poesies pels seus propis autors i autores de diferents llocs de les Terres de l’Ebre amb les cançons de la coral. En acabar, agraïments a tots els assistents i dolços pels als xiquetes i xiquetes de la coral.        L’acte fou presidit pel Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Roquetes, Sr. Sisco Ollé  i la Presidenta de Poetes de l’Ebre, Sra. Glòria Fandos.

Fes un click per veure el vídeo

Guanyadora del concurs “Carta als Reis Mags”. (05-12-11)

Carta

Fou aquest dia quan es va fer públic la guanyadora del concurs. La decisió fou difícil, tenim molt bons/es dibuixants, molts bons treballs i molta imaginació. Però fou Anna Sànchez Antó de 5 anys qui s’endugué el premi. La biblioteca de Roquetes, amb el dibuix guanyador, va confeccionar la carta per escriure  als Reis Mags  i  la felicitació de Nadal .

Fes un click per veure el vídeo

Presentació del llibre “Capsa de Borbons”. (16-12-11)

Llibre

A la biblioteca de Roquetes Mercè Lleixà, va tenir lloc una  presentació de luxe, el llibre "Capsa de Borbons", dels autors Anna Carbonell i Guillem Verger, editat per Xavier Blanch.

Amb la signatura de llibres i per endolcir l'acte, bombons.

Fes un click per veure el vídeo

bibliotecaroquetes.blogspot.com