seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Repasem la jornada del cap de setmana (17-18-Març)

Categoria principal o arrel: Altres Notícies Àrees Categoria: Notícies generals Publicat el Dilluns, 26 Març 2012

CVRClub Volei Roquetes: Els més petits de l'entitat varen guanyar a l'igual que el sènior femení, les noies del Roquetes sumen una important victòria a domicili (1-3 a Granollers). El cadet masculí, en el darrer partit de lliga, cau de forma contundent i inesperada. El sènior masculí es desplaça a Igualada amb un bon nombre de jugadors juvenils i surt derrotat, el resultat de 3-0 no reflexa el joc igualat dels dos equips, l'objectiu agafar ritme per al cap de setmana de les finals catalanes en que el juvenil del Roquetes, hi serà d'entre els més importants de Catalunya lluitant per ser campió.

Fes un click per veure el vídeo

CFSRClub Futbol Sala Roquetes: Només es juguen tres partits, el sènior B, torna a guanyar i confirma el bon estat de forma i moment de joc, el resultat va estar ajustat davant el segon classificat (5-6). El sènior masculí A, es mereix l'empat a Vandellòs, tot i la millora del seu joc, va caure per un ajustat 3-2. El cadet femení es superat a casa pel Salou (2-4).

Fes un click per veure el vídeo

CDRClub Deportiu Roquetenc: Jornada de resultats adversos en la seva majoria, només 4 victòries i 1 empat, la resta, resultats adversos per als interessos dels roquetencs. Guanyen, el pre-benjamí B, amb remuntada 3-1 al Jesús i Maria, el benjamí B, a l'Ametlla 3-0, l'aleví B, 4-2 a l'Amposta i l'aleví A, agafa aire a la zona baixa superant 3-2 al Gandesa.
L'Infantil A, promocionarà per l'ascens i el juvenil es va quedar sense la plaça de promoció, en els darrers minuts del partit.

Fes un click per veure el vídeo