seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Presentació Pilots de Motos de les Terres de l'Ebre 2012

Categoria principal o arrel: Altres Notícies Àrees Categoria: Notícies generals Publicat el Dilluns, 26 Març 2012

El 31 de març, al Pavelló Firal de Remolins (Tortosa) tindrà lloc la Presentació de Pilots de Motos de les Terres de l'Ebre 2012. Per poder veure en acció a molts d'aquests pilots s'han preparat dos circuits per a l'ocasió.
Un circuit d'enduro/cross country. En el que s'han recuperat trams de l'antic campionat mundial d'enduro que es va disputar fa vint anys a Tortosa. En aquest circuit es podran veure pilots d'elit, com és el cas de Pau Doñate.

Un circuit de supermotard/promovelocitat/vespes. En el que prendran part, campions de Catalunya com és el cas de Sergio Trigo, campions de velocitat com és el cas de Manel Segarra, promeses del motociclisme de velocitat com és el cas dels Alcoba, i, fins i tot, els equips de vespes de les Terres de l'Ebre.

També hi hauran estands de pilots i moto clubs de les Terres de l'Ebre i es passarà a la presentació oficial dels pilots dins del Pavelló Firal de Tortosa.Un cop acabada la Presentació es podrà presenciar el partit del Barça-At. Bilbao en una pantalla gegant, hi haurà servei de barra i  finalment, una Marató Musical, on es presentarà en exclusiva, un nou model de moto de la marca Suzuki. Tots els actes són gratuïts, exceptuant la Marató Musical.
Més informació i horaris: www.motoclubroquetes.com

Presentació MCR 2012