seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Festa del 14 d'Abril - Actes Institucionals (14-04-12)

Categoria principal o arrel: Altres Notícies Àrees Categoria: Notícies generals Publicat el Dimecres, 18 abril 2012

14 abril_1El dissabte 14 d'Abril de 2012 Roquetes ha celebrat el seu naixement com a municipi independent, ara fa 162 anys. Els actes institucionals han començat a les 12 del migdia al saló de plens de l'Ajuntament,  el primer dels actes ha estat la signatura del conveni de col.laboració entre l'Ajuntament de Roquetes i Òmnium Cultural, per treballar conjuntament la llengua i la cultura nacional. La signatura ha anat a càrrec, d'esquerra a dreta, de la secretària de l'Ajuntament, Susana Rosell; l'alcalde de Roquetes, Paco Gas i la presidenta d'Òmnium Cultural Terres de l'Ebre, Dolors Queralt. Fes un click per veure el vídeo

14 abril_2Desprès de signar el conveni de col.laboració amb Òmnium Cultural, s'ha realitzat la conferència Institucional del 14 d'Abril amb el nom de ''Roquetes i les Terres de l'Ebre dins de la història de Catalunya'' a càrrec d'Emigdi Subirats, vicepresident d'Òmnium Cultural Terres de l'Ebre.

Fes un click per veure el vídeo

Finalment, es va dur a terme, un concert coral amb l'actuació de la coral Preludi a Caro de Roquetes i tot seguit l'actuació de l'Orfeó de Xàbia del País Valencià. El concert va acabar, amb la interpretació d'una peça musical realitzada conjuntament amb tots els membres dels dos grups corals.

Fes un click per veure el vídeo (Actuació de la Coral Preludi a Caro)

Fes un click per veure el vídeo (Actuació de l'Orfeó de Xàbia i peça interpretada conjuntament)

Fes un click per veure les FOTOS