seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Prop d'un centenar de persones van omplir la sala polivalent de la biblioteca de Roquetes per celebrar els 25 anys d'Antena Caro - Els àlbums de fotos de l'emissora

Categoria principal o arrel: Altres Notícies Àrees Categoria: Notícies generals Publicat el Divendres, 11 Mai 2012

AC Estudi1

Prop d'un centenar de persones van omplir la sala polivalent de la biblioteca de Roquetes per celebrar els 25 anys d'Antena Caro.

A les 12 del migdia del dissabte 28 d'abril, la sala polivalent de la biblioteca de Roquetes Mercè Lleixà, va acollir la celebració del 25è aniversari de l'emissora municipal de Roquetes, Antena Caro. L'acte va començar amb la projecció d'un vídeo amb els moments més destacats d'aquest 25 anys de ràdio a Roquetes i els parlaments de l'alcalde Paco Gas i el regidor de Comunicació, Jordi Baucells. Tot seguit és van fer diversos reconeixements, amb l'entrega d'un petit record, en agraïment a tots els que han fet possible la història d'Antena Caro. El primer dels reconeixements es va fer a les dos persones que fa 25 anys estan al cap davant tècnic de l'emissora, Paco Tafalla i Antolí Ortiz,  desprès es va fer als 4 fundadors de l'emissora, Francesc Rodríguez, Carlos Morales, Joan Altadill i Paco Tafalla. També van tenir un reconeixement a la seva tasca, tots els regidors responsables d'Antena Caro al llarg de la seva història, Juan José Cid Roig (1987-1988), Miquel Castelló Merino (1988-1991) que malauradament no va assistir, Eduard Fornés Lara (1991-1995), Francesc Trullén Feliu (1995-2003), Antoni Lara Santos (2003-2007) i Jordi Baucells Lluís (2007-2012). A més dels regidors, també es va fer un reconeixement als dos alcaldes que ha tingut l'emissora, Mariano Gil Agné (1987-2007) i Francesc A. Gas Ferré (2007-2012). A continuació es va fer el lliurament de reconeixements a tots els col•laboradors d'Antena Caro, en agraïment a la seva dedicació i esforç de manera totalment altruista. Finalment es va inaugurar l'exposició " Antena Caro, 25 anys de ràdio" on fins al 20 de maig es podrà veure a sala polivalent de la biblioteca de Roquetes, una mostra gràfica i tècnica de l'evolució de l'emissora municipal durant aquests 25 anys d'història. Aquesta exposició consta de diferents seccions, un recull d'aparells tècnics utilitzats durant els primers anys de l'emissora, material de promoció, com ara samarretes, que s'han anat editant i la  evolució del logotip de l'emissora, una mostra dels diferents programes actuals, així com les persones que col•laboren, una mostra gràfica resumida, amb fotos i articles, de la història de l'emissora i un photocool amb la representació d'un control tècnic on els visitants es podran fer fotos de record.

recull imatges

Antena Caro també vol celebrar el 25è aniversari amb tots els seus oients i de manera especial amb els que  al llarg d’aquest 25 anys, els han anat escoltant. Durant tota la programació d’aquest any, es recordaran  aquelles cançons que varem descobrir i compartir junts fa un grapat d'anys, ho farem a través d'uns blocs especials que emetrem cada hora, on sonaran aquelles cançons mítiques que de ben segur us portaran més d'un record i que a més també aniran acompanyades dels nostres primers indicatius de la programació.

Fes un click per veure els àlbums de fotos de l'emissora