seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Acte commemoratiu pel Centenari del senyor José Roche Asión (04 d'agost de 2012)

Categoria principal o arrel: Altres Notícies Àrees Categoria: Notícies generals Publicat el Dilluns, 13 Agost 2012

Centenari sr RocheEl passat dissabte 4 d'Agost de 2012, l'alcalde de Roquetes, Francesc A. Gas Ferré i la regidora de l'Àrea de Qualitat de Vida i Turisme, Mª Isabel Belmonte Rodríguez, van lliurar en nom de l'Ajuntament, una placa commemorativa pel Centenari del senyor José Roche Asión. A l'acte, que es va celebrar al domicili de l'homenatjat, hi van assistir també familiars, amics i regidors de l'Ajuntament.

José Roche Asión va néixer el 4 d'agost de 1912 a Cucalón (Teruel). Va ser el cinquè de catorze germans. L'any 1944 es va casar amb Cinta Baiges, veïna de Roquetes, i es va traslladar a aquest municipi de Baix Ebre. El senyor Roche va començar a treballar de carreter amb el seu pare i, més endavant, també va fer de ramader, segador, guarda rural i policia local de Roquetes. Actualment viu amb la seva filla i el seu gendre. També té dues nétes i dos besnéts.

La Placa Centenària és una iniciativa que ja fa anys que porta a terme l'Ajuntament de Roquetes per tal de fer un reconeixement a totes aquelles persones de la població que compleixen cent anys. Aquesta ja és la segona placa centenària que s'entrega aquest any a Roquetes, la primera es va donar al mes de Febrer a Rosa Chavarria Domingo.

 

Fes un click per veure el vídeo

Fes un click per veure les fotos