seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

XIV Pujada als Ports per a Motos Clàssiques (15-08-2012)

Categoria principal o arrel: Altres Notícies Àrees Categoria: Notícies generals Publicat el Dilluns, 20 Agost 2012

XIV Pujada

Dimecres 15 d'agost, el Moto Club Roquetes va celebrar la XIV Pujada als Ports per a Motos Clàssiques, amb els 121 participants d'aquesta catorzena edició d'arreu de les quatre comarques de les Terres de l'Ebre, així com de Barcelona, Lleida, Castelló i Camp de Tarragona.
Es van tornar a reviure anys passats contemplant motos de l'època com poden ser de les marques Montesa, MotoVespa, BMW, Ducati, Bultaco, Triumph, Norton, Iso, Guzzi, Sanglas, Ossa, Gilera i Derbi.
Només una Vespa i una Montesa Brio van tenir problemes a la Pujada, però amb l'assistència del cotxe escombra totes van ser capaces de finalitzar el repte de 25 Km de distància amb un desnivell de 1100 m. Un veritable repte per aquestes motocicletes.
Les motocicletes havien d'assumir la pujada fins a la font del Caragol, on es realitzava un avituallament, i després en un segon tram fins l'arribada situada a la zona del Restaurant dels Ports. Un cop al restaurant es va servir un suculent esmorzar que ben bé es podia tractar d'un dinar. Tots els participants van acabar contents després de la jornada viscuda.

El premi a la moto més antiga va recaure en una Norton 16 H de l'any 1939, propietat de Josep M. Font de Torrefarrera (Lleida).
El premi al pilot vingut de més lluny va ser per Jose Juan Tomàs, vingut de Barcelona amb 192 km. recorreguts.
El premi al pilot més clàssic va recaure a Secundino Cugat de Tortosa nascut l'any 1947.

Els membres del Moto Club Roquetes, es mostren força satisfets del transcórrer d'aquesta edició, i ja estan pensant en la propera trobada de clàssiques que es durà a terme el proper dia 8 de desembre d'aquest mateix any, coincidint amb la festivitat de la Immaculada, a la què anomenen ConxaClàssica. Comentar a aquelles persones que disposen d'alguna moto clàssica en desús, que tenen temps per poder-la restaurar i assistir a les pròximes edicions i si es posen en contacte amb el Moto Club Roquetes l'assessoraran sense cap compromís.

(www.motoclubroquetes.com i www.facebook.com/mcroquetes)

Fes un click per veure el vídeo