Concentració al pavelló de Roquetes per la llibertat dels presos polítics i en suport als voluntaris participants al dejuni col·lectiu.

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Dimarts, 13 Març 2018

Concentracio al pavello 12 03 18

El dilluns 12 de març es va fer enfront del pavelló de Roquetes una nova concentració per reclamar la llibertat dels presos polítics coincidint amb el canvi de torn dels voluntaris dejunants que participen al dejuni públic i col·lectiu amb el lema "Prou ostatges! Dejuni contra la repressió, per la llibertat" que ha impulsat l'ANC i d'altres entitats populars i de drets humans i que es du a terme fins aquest divendres 16 de març en una de les estances del pavelló de Roquetes.
A la concentració es va fer la lectura del manifest per la llibertat i també la lectura d'una carta escrita per l'exconseller d'Interior, Joaquim Forn, en resposta a la que li van enviar els veïns de la Sénia per mostrar-li el seu suport, que va llegir la primera dona participant en el dejuni, veïna de la Sénia.
L'alcalde de Roquetes, Paco Gas, va voler agrair la presència dels assistents per donar el seu suport a la gent participant en el dejuni i per la seva solidaritat que mostren setmana rere setmana amb els presos polítics i els exiliats.
El músic Joaquim Vilagrasa va tocar amb el seu saxo el cant dels ocells i finalment per acabar l'acte els assistents van cantar l'himne dels segadors (fes clic per veure el vídeo i les fotos).