El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, El Conseller Chakir El Homrani, visita Roquetes i les dependències del Centre d'Atenció Social de Roquetes, també, va presidir la presentació de la 2a edició del Programa Noves Oportuni

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Dijous, 26 Juliol 2018

visita conseller 22

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, El Conseller Chakir El Homrani, visita Roquetes i les dependències del Centre d'Atenció Social de Roquetes, també, va presidir la presentació de la 2a edició del Programa Noves Oportunitats 2018-2019.
Fes clic per veure el vídeo de la presentació del nou programa i el de la visita a les dependències del Centre d'Atenció Social. Totes les fotos aquí.

 

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, va presidir la presentació de la 2a edició del Programa Noves Oportunitats 2018-2020 del Centre Noves Oportunitats de Terres de l'Ebre, que es va fer el passat divendres 6 de juliol, a la sala de plens de l'Ajuntament de Roquetes. Abans de la inauguració, el conseller es va reunir amb l'alcalde de Roquetes, Paco Gas, membres de l'equip de govern i regidors del consistori, per conèixer els aspectes més destacats del municipi i signar al llibre d'honor de la ciutat. El Programa Noves Oportunitats 2018-2020 del Centre Noves Oportunitats de Terres de l'Ebre, que s'emmarca dins de la Cartera de serveis de Garantia Juvenil, és un recurs per abordar l'abandonament escolar prematur a través de centres formatius que duguin a terme actuacions integrades d'orientació, de formació, d'acompanyament i d'inserció laboral per a joves de més de 16 anys que no estiguin escolaritzats i que a més, en alguns casos, manifesten especials dificultats per integrar-se als ensenyaments post obligatoris o al mercat laboral, arribant a dificultar una adequada integració social en la vida adulta. En el disseny del programa, s'ha treballat amb el Departament d'Ensenyament i amb la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència, per donar sortida especialment als nois i noies tutelats i extutelats. La Fundació GENTIS, que va executar el projecte Noves Oportunitats a les Terres de l'Ebre, s'encarregarà d'implementar també aquesta segona edició. El contracte s'ha adjudicat per un total d'1,4M€ i es desenvoluparà des de juliol d'aquest any fins juliol de 2020, amb possibilitat de ser prorrogat per 2 anys més. En l'acte de presentació van intervenir la Gerent de la Fundació Gentis, Marta Cid, Marta Masagué responsable de Serveis d'Atenció i Suport als joves de l'Àrea d'Ocupació Juvenil del SOC; Sònia Tomàs, Directora del Centre de Noves Oportunitats; Efrén Cofiné, coordinador Pedagògic del Centre de Noves Oportunitats, el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani i l'alcalde de Roquetes, Paco Gas, el qui després de la projecció d'un audiovisual sobre Centre de Noves Oportunitats de les Terres de l'Ebre, donava la benvinguda a tots els assistents a la presentació.

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, va visitar el divendres 6 de juliol, les noves dependències del Centre d'Atenció Social de l'Ajuntament de Roquetes, que està situat en l'antic edifici consistorial del carrer Canal. Durant la visita el van acompanyar la directora Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a les Terres de l'Ebre, Rosa Ana Fatsini, l'alcalde de Roquetes, Paco Gas, la regidora de Qualitat de Vida, Maribel Belmonte, i diferents regidors de l'equip de govern i resta de consistori