8 de Març de 2016, Dia Internacional de les Dones, "Compromís amb l'Equitat de Gènere".

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Dimarts, 08 Març 2016

9M2016 a RoquetesAquesta setmana a la Tertúlia d'Antena Caro parlem de la igualtat d’oportunitats real entre dones i homes, amb motiu de la commemoració el 8 de març del Dia Internacional de les Dones. Fes clic per veure el vídeo.

Aquest any el lema de la campanya és ''Compromís amb l'equitat de gènere'', amb l'objectiu de fer un reconeixement al feminisme i a la lluita històrica de les dones per aconseguir l’equitat de gènere, però, sobretot, vol posar en relleu el compromís de tota la societat catalana per avançar de manera eficaç i efectiva cap a una igualtat d’oportunitats real entre dones i homes. Aquest avenç serà possible gràcies al desplegament de la Llei 17/2015 de 21 de juliol, d’igualtat efectiva de dones i homes i la participació i suport del teixit d’entitats de dones del nostre país en les actuacions que ara cal desenvolupar.

Dels actes d'aquesta commemoració i de les polítiques que porten a terme les institucions del territori en vers les dones en parlem avui amb Maribel Belmonte (esquerra) regidora de l'Àrea de Qualitat de Vida de l'Ajuntament de Roquetes i Carme Valls (dreta) Coordinadora Territorial de l'Institut Català de les Dones de les Terres de l'Ebre.