seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Roquetes amb la Volta Ciclista a Catalunya, l'alcalde Paco Gas convida a la ciutadania a veure la cursa al seu pas per Roquetes aquesta tarda de divendres.

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Divendres, 24 Març 2017

pastilla volta 2017

Aquest divendres 24 de març de 2017 la 5a etapa de la 97a Volta Ciclista a Catalunya passa pel municipi de Roquetes.

L'alcalde de Roquetes, Paco Gas, fa una crida a tota la ciutadania perquè no perdin l'oportunitat de contemplar aquest esdeveniment esportiu de primer nivell. Fes clic per veure el vídeo.

La cursa esportiva, en la qual enguany hi participen 25 equips i 248 corredors, és un dels esdeveniments més importants del món del ciclisme a escala internacional. Aquesta edició se celebra del 20 al 26 de març, recorre més de 1.100 km i es desenvolupa en 7 etapes.

La Volta es preveu que passi per Roquetes entre les 16:00 i les 16.30 hores amb el següent itinerari: Av. Port de Caro, C. Major i C. Diego de Leon, per continuar per la Ctra. T-342, i la Ctra. del Port, fins al Portell (final d'etapa).

La Policia Local tallarà el trànsit del tram urbà de Roquetes, entre les 15.40 i les 17.00 hores aproximadament, excepte per als vehicles d'emergència.

El trànsit romandrà tallat aproximadament des d'uns 40 minuts abans de l'horari previst de pas, fins que hagi passat tota la caravana (Bandera verda Motoristes cursa).

Amb tot, aquesta situació pot tenir una afectació important pel que fa a la sortida i recollida dels alumnes de l'escola M. Marcel·lí Domingo, ja que pot coincidir, o estar molt proper a ells, als horaris de sortida del centre, per aquest motiu, es recomana que es prevegin les rutes i arbitrar la mobilitat, per l'Av. de la Diputació.

Aquelles persones que vulguin accedir al Port el divendres 24, han de saber que a partir de les 9 hores el trànsit quedarà restringit, i des de les 11 hores aproximadament, fins passada 1 hora de la finalització de la cursa, quedarà tallat completament, el pas de vehicles de motor.

En cas de coincidència d'un desplaçament en vehicle, cal extremar la precaució, no envair en cap moment els trams tancats de la cursa senyalitzats per a ús exclusiu dels participants, i seguir les recomanacions i indicacions dels agents de Mossos d'Esquadra i també del personal encarregat i responsable de la prova.

Cal evitar, igualment, aturades i estacionaments dels vehicles que puguin provocar una manca de seguretat als participants de la prova o un desenvolupament anormal d'aquesta.

El Servei Català de Trànsit aconsella seguir en tot moment les recomanacions que puguin fer els mossos. Així mateix, aconsella mantenir-se informat sobre l'estat del trànsit i les restriccions vigents en cada moment a través del 012, la pàgina web del Servei Català de Trànsit (transit.gencat.cat) i el compte de Twitter @transit.

També recorda que es pot consultar el web de la Volta Ciclista a Catalunya (http://voltacatalunya.cat/) per estar assabentat tant de la prova esportiva com del seu recorregut.