seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Presentació del nou web de Turisme i nova marca turística de Roquetes.

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Dimarts, 28 Març 2017

presentació web Roquetes Turisme

L'Ajuntament de Roquetes va presentar, el dimecres 22 de març de 2017, a la sala d'actes de la Biblioteca Mercè Lleixà, el nou web de Turisme, www.roquetesturisme.cat i la nova marca turística amb entitat pròpia, amb un logotip que busca diferenciar-se de les marques turístiques existents. Fes clic per veure el vídeo i les fotos.

A la presentació van intervenir l'alcalde de Roquetes, Paco Gas, el regidor de turisme, Joan Salvatella i la Laura Areste, dissenyadora de l'empresa Millennials Agency que ha realitzat el web.

L'alcalde, Paco Gas, va ressaltar que aquest nou web, sirà una bona eina per promocionar la ciutat i fer valdre els productes que té i sobretot dinamitzar l'economia local.

El regidor de turisme, Joan Salvatella, va explicar que l'objectiu del nou web www.roquetesturisme.cat és potenciar els actius més importants del municipi, el Port de Caro, la Via Verda i l'Observatori de l'Ebre. Salvatella va resaltar que ha volgut fer un web que tingui identitat pròpia, que es distingeixi clarament de la resta de webs oficials i amb un missatge molt clar.

La nova marca turística és un logotip que està format per la silueta del Port amb el cel roginós d'una tarda d'estiu, a sota dues franges de colors, una verda representant la plana d'oliveres i l'altra blava representant el canal de la dreta de l'Ebre que passa pel mig de Roquetes, i a sota del logotip de la frase "Viu la muntanya".

El nou web www.roquetesturisme.cat ha estat realitzat per l'empresa Millennials Agency conjuntament amb l'empresa Gubiana dels ports i la col·laboració de la Tècnica en turisme de l'Ajuntament, que han elaborat els continguts del web.

El regidor de turisme, Joan Salvatella, també va voler agrair la col·laboració d'empreses, associacions i entitats del municipi que han participat en el projecte, cedint per exemple les espectaculars imatges del cim de Caro enregistrades amb un dron, que serveixen per donar la benvinguda als visitants de la pàgina web. Laura Areste, dissenyadora del web, va explicar que la informació que s'hi pot trobar està estructurada en tres seccions, propostes, serveis i agenda. Hi ha propostes de Senderisme, BTT, Cicloturisme, Nordic Walking, Via Verda, Astronomia i una agenda d'activitats i notícies de les entitats del municipi.

Joan Salvatella va aprofitar l'ocasió per donar a conèixer quines seran línies estratègiques i objectius que vol portar a terme per potenciar el turisme a Roquetes. A més de la creació d'aquesta pàgina web i la creació d'una marca turística amb un logotip propi que s'identifiqui i diferenciï de la resta de marques, també es vol identificar i potenciar els actius de la població per fer-los atractius per a la gent del territori i visitants, millorar la senyalització turística del municipi i adherir-se al segell de Turisme Familiar.

Finalment el regidor de turisme va desvelar que està treballant en dos futurs projectes a llarg termini, la senyalització de la carretera del Port com principal port de muntanya de Catalunya i la creació d'un centre BTT a Roquetes.