seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Homenatge Àvia Centenaria, Rosa Chavarria Domingo (08-02-12)

Categoria principal o arrel: Altres Notícies Àrees Categoria: Notícies generals Publicat el Dimecres, 15 Febrer 2012

Rosa Chavarria Domingo

El dimecres dia 8 de febrer, la veïna de Roquetes Rosa Chavarria Domingo, rebia un homenatge Institucional pels seus 100 anys de vida.


Coincidint amb el dia de la celebració del seu centenari, tant l'ajuntament de Roquetes, com el CC.BE., van aprofitar la jornada per fer-li l'homenatge al seu propi domicili del carrer la Gaia nº 3 de Roquetes. En representació de l'Ajuntament de Roquetes van assistir, l'alcalde Paco Gas, el 3er Tinent d'alcalde Josep Codorniu, la regidora de Qualitat de Vida Maribel Belmonte i la treballadora Social Montse Grau. En representació del CC.BE. va assistir el seu President Lluís Soler. Rosa Chavarria es trobava envoltada de tota la seva família, amics i veïns que volien felicitar-la pel seu aniversari i estar presents a l'hora de rebre aquest homenatge pel seu centenari. Rosa va rebre la felicitació personal de tots els assistents i l'obsequi d'un ram de flors en nom de l'ajuntament de Roquetes, entregat per la regidora de Qualitat de Vida, Maribel Belmonte. Tot seguit el President del CC.BE, Lluís Soler, li va fer entrega de la placa commemorativa de l'ens comarcal pel seu centenari. Per la seva part l'alcalde de Roquetes, Paco Gas, també la va obsequiar amb nom de l'ajuntament amb una placa commemorativa com a reconeixement i record dels seus 100 anys. La seva filla que també es diu Rosa, va agrair emocionada en nom de la seva mare, l'obsequi de les dues plaques. El menjador de casa Rosa Chavarria Domingo es va quedar petit quan tots els assistents van brindar amb una copa de cava per celebrar els seus cent anys de vida. Tot seguit l'alcalde Paco Gas va pronunciar unes paraules d'encoratjament i felicitació en nom de tots els assistents.

Rosa Chavarria Domingo va néixer el dia 8 de febrer a les 7 del matí, a Roquetes, a la mateixa casa on viu actualment on hi han passat 7 generacions. Fa 28 anys que és vídua i sempre ha viscut amb la seva única filla que també és diu Rosa. Compta amb 3 netes: Rosa, Mercè i Francis i 4 besnéts: Maria, Núria, Francesc i Xavier.

Al llarg de la seva vida el seu marit es va dedicar als treballs del camp i a la ramaderia i ella a banda de ser mestressa de casa i col.laborar en alguna tasca agrícola, li agradava ocupar el seu temps cosint o brodant. Rosa ha viscut sempre envoltada de la seva família amb un vincle efectiu molt important. A l'estiu Rosa encara continua anant de vacances a l'Ampolla amb la seva família.

El proper mes de març Rosa Chavarria Domingo també rebrà la medalla Centenària que atorga el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

Fes un click per veure el vídeo