seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Repasem la jornada del cap de setmana (11-12-Febrer)

Categoria principal o arrel: Altres Notícies Àrees Categoria: Notícies generals Publicat el Divendres, 17 Febrer 2012

CVR

CLUB VOLEI ROQUETES

Dels cinc partits jugats per part de les diferents categories del C: Volei Roquetes, 2 varen acabar en victòria. L'infantil, en un partit molt igualat es va imposar per 3 sets a 2 al SP i SP, d'aquesta forma queda palesa la millora jornada a jornada d'aquest jove equip, l'altre equip que va tancar la jornada sumant els punts, va estar el sènior femení, que no podia començar la segona fase de millor manera més que guanyant 3-0 a l'Arenys B, la recuperació de jugadores va permetre tenir recanvis per poder afrontar en garanties el partit.

Fes un click per veure el vídeo

CFSRCLUB FUTBOL SALA ROQUETES

El C.F. Sala Roquetes, tanca la jornada en negatiu després dels resultats del cap de setmana (4 partits - 4 derrotes). El sènior femení va caure davant l'Alcover, un rival directe. Tot i les nombroses ocasions, la manca d'encert va deixar sense opcions a les del Roquetes que perdien per la mínima diferencia (2-1).
El sènior masculí, sense opcions davant el lider, que continua sumant en victòries les jornades que ha disputat, a excepció de la primera del campionat, en que varen perdre al pavelló de Roquetes. En aquesta ocasió, tot i marxar al descans amb diferencies mínimes, el Mare Molàs va saber treure profit a les grans intervencions del seu porter i de la seva defensa per anar agafant ventat-ja al marcador fins el definitiu i abultat 7-2 definitiu.

Fes un clck per veure el vídeo

CDRCLUB DEPORTIU ROQUETENC

5 victòries, 2 empats i 5 derrotes, és el balanç de resultats de la jornada per als diferents equips del C.D. Roquetenc. Destacar, els"Patufets", arranquen la competició guanyant 9-5. El "benjamí A", tot i perdre, es manté amb opcions de guanyar el campionat, "l'infantil A" guanya i com a tercer es situa a 3 punts del lider. El "cadet", en la seva lluita per la zona baixa es veia superat pel Benifallet per 0-1. La nota negativa de la jornada va estar en la derrota del "Roquetenc B" davant un rival directe en la lluita per les places de promoció d'ascens, per últim el primer equip, cedeix un empat davant del penúltim (Vilaseca) i manté la tercera plaça liderant un bloc de 6 equips (del 3er al 8é) amb tant sols tres punts de distancia.

Fes un click per veure el vídeo