Primera Mostra “Roquetes Jazz Beer & Food Trucks”, música, cervesa i menjar ràpid.

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Dijous, 05 Mai 2016

Joan Salvatella_jazzAl programa d'Antena Caro ''A Micro Obert'', entrevistem a Joan Salvatella, regidor de Festes i Turisme de l'Ajuntament de Roquetes per conèixer els detalls de la celebració del Primer Festival ''Roquetes Jazz Beer & Food Truks'', una combinació de música, cervesa i menjar ràpid.

El regidor de Festes i Turisme, Joan Salvatella, ha explicat que “l'objectiu d'aquesta mostra és dinamitzar i promoure activitats lúdiques i festives que atraguin a tot tipus de públic, per això cada dissabte la mostra es farà en un emplaçament diferent de la ciutat” amb una proposta on hi haurà “actuacions musicals de Jazz, de caràcter més comercial, amb entrada gratuïta i envoltades per diferents camionetes que oferiran servei de cuina sobre rodes”'.

“Roquetes Jazz Beer & Food Trucks” es celebrarà els tres darrers dissabtes del mes de maig a partir de les 9 del vespre i a les 10 de la nit començaran les actuacions musicals. Els grups que actuaran són, “Four O'clock” el dia 14 a l'Hort de Cruells, “MDQ Trio” el 21 al Passeig Ramon Bosch i Rosell i “HM Acoustic Jazz” el dia 28 a la Placeta del Pou. Fes clic per veure el vídeo.